De 4 Stappen van de Law of Attraction (Manifesteer je dromen in 2022!)

Als je denkt dat de law of attraction slechts wishful thinking is, heb je het mis.

Er zijn eigenlijk 4 zeer belangrijke stappen om je dromen te manifesteren, en het kostte me jaren om ze te begrijpen.

En als je maar EEN van deze stappen mist of ze in de verkeerde volgorde zet, zal je manifestatie nooit aankomen of ZEER lang duren voordat het in je werkelijkheid verschijnt.

Dus heb ik een stappenplan voor je gemaakt dat je gemakkelijk kunt volgen, zodat je je dromen sneller dan voorheen kunt manifesteren en geen stappen zal missen.

Het was de manier waarop ik mijn leven veranderde van een zeer ernstige depressie naar het manifesteren van mijn eerste vriendin, mijn eigen appartement en een rare cheque die plotseling in mijn email verscheen.

Je hebt lang genoeg gewacht, dus laten we beginnen!

Wat is de wet van aantrekking?

Weet je dat je eigenlijk 24/7 manifesteert? Elke gedachte in je hoofd heeft effect op je lichaam en de wereld om je heen.

Daarom zeggen mensen: “wat in je hoofd zit, trek je aan, en wat je denkt, breng je teweeg.”

Laat me je dit vragen: als je denkt aan een rode auto vandaag… denk je dat er meer rode auto’s verschijnen?

Jawel. En dat is wat die uitspraken betekenen.

Dus om te krijgen wat we willen, moeten we ons eerst concentreren op wat we willen, want waar de focus gaat, zal energie stromen en zullen resultaten verschijnen.

En dat brengt me bij de EERSTE stap van het proces van de wet van aantrekking:

1. Een specifiek doel

Ik weet dat als je vandaag naar buiten gaat, je die rode auto zult zien, want het is heel specifiek en nu weet je brein waar je je op moet concentreren.

Maar je wilt natuurlijk geen rode auto’s in je leven aantrekken, je wilt je dromen manifesteren. Daarom moet je ook glashelder zijn over wat jouw dromen zijn… zodat je brein weet waar het zich op moet concentreren.

Toen ik begon te manifesteren, was ik altijd vaag in wat ik wilde manifesteren: “Ik wil er goed uitzien, meer geld verdienen en een relatie hebben.”

Ja, alles wat je wilt is daarbuiten, maar omdat ik vaag was… mijn geest wist niet waar ik naar moest zoeken en er gebeurde niets.

Mijn geest vroeg: “Dus je wilt een relatie? Wat voor soort relatie? Jongen meisje? Lang bruin horen? Welke kenmerken?”

Je moet specifiek zijn: “Ik wil een vrouw manifesteren met bruin horen, bruine ogen, ze moet heel zorgzaam zijn enz.

Want als die vrouw in het echt verschijnt, denk je misschien: “Wauw, is zij het?”

En dan komt de volgende stap, die HEEL belangrijk is.

2. Verhoogde emoties

In een van de vele Law of Attraction boeken die ik las, zei de auteur:

“Je trekt niet aan wat je wilt, je trekt aan wie je bent.”

De boze persoon trekt woede aan en de liefhebbende persoon trekt liefde aan in zijn leven.

Dus om aan te trekken wat we willen, moeten we worden wat we willen, namelijk ons ​​één voelen met wat we willen.

We moeten ons eerst heel en compleet voelen en dankbaar zijn dat we het in ons leven hebben, zelfs als dat niet het geval is… om het aan te trekken.

Toen ik begon te manifesteren, had ik een sterk verlangen naar een relatie, maar een sterk verlangen naar iets was een grote vergissing.

Weet je waarom?

Verlangen betekent: “Ik wil dit, maar ik heb het niet.”

Verlangen betekent gebrek, en gebrek trekt nog meer gebrek aan. In het Universum trekt Like Like aan, wat betekent dat energieën van dezelfde frequentie elkaar aantrekken, wat verklaart waarom boze mensen meer woede aantrekken.

Dus om aan te trekken wat je wilt, moet je het niet verlangen… maar eerst één voelen met wat je wilt. Je moet begrijpen dat je “whole” en compleet bent zonder wat je wilt… en dan werken vanuit intentie.

En dat betekent: “Ik ben “whole” en compleet. Ik heb geen vriendin nodig om gelukkig te zijn… maar ik ben van plan iemand in mijn realiteit te manifesteren om mijn leven nog beter te maken.’

Dit is zoveel krachtiger dan te zeggen dat je sterk naar een vriendin verlangt, omdat je wilt dat ze de leegte opvult waarvan je denkt dat die in jou zit.

Oké, ik begrijp deze stap… maar hoe doe ik dit?

Wat je moet doen, is verhoogde emoties voelen als je denkt aan wat je wilt: gevoelens van liefde, vreugde, dankbaarheid en geluk.

Omdat de gedachten die je denkt het universum in worden gestuurd, maar je emoties die dingen aantrekken.

Visualiseer je doelen, vooral ‘s ochtends en voel je dankbaar dat je ze al in je leven hebt, want dan word je één met hetgeen wat je wilt.

Dus als ik liefde zou willen manifesteren, zou ik mezelf visualiseren met mijn potentiële geliefde en dankbaar zijn dat ze in mijn leven is.

En dat brengt me bij de volgende ZEER belangrijke stap.

3. Loslaten

We moeten loslaten wat we willen… en ik weet wat je denkt: “Wouter, als ik loslaat wat ik wil… hoe kan ik het ooit manifesteren?”

Ik bedoel niet loslaten en er nooit meer aan denken… ik bedoel een paar keer per dag visualiseren wat je wilt, dankbaar zijn dat je het al hebt… maar je er niet elke seconde van de dag zorgen over maken en proberen te voorspellen WANNEER, HOE en WAT er gaat gebeuren… want dat is de taak van het Universum.

Ons ego houdt niet van het onbekende en probeert te voorspellen wat er zal gebeuren, wanneer het zal gebeuren en hoe het zal gebeuren… maar het doet dit altijd door in het bekende te blijven.

Maar omdat we iets willen dat daarbuiten in het ONBEKENDE is, moeten we loslaten wat we willen, zodat het ONBEKENDE zich kan ontvouwen en in ons leven kan verschijnen.

Dit betekent dat we ons specifieke doel moeten stellen, dankbaar moeten zijn dat we het al hebben… en dan loslaten en het universum vertrouwen dat het onze droom op de juiste timing zal waarmaken.

En loslaten betekent: als ik aantrek wat ik wil… ben ik gelukkig… maar als ik niet aantrek wat ik wil… ben ik ook gelukkig, want ik voel me ook heel en compleet zonder wat ik wil.”

Dat is de krachtigste tip die ik je kan geven. Dat is wat ik deed met mijn YouTube-kanaal.

“Als ik 1000 abonnees krijg, geweldig… als ik ze niet krijg… ook geweldig, want ik hou van wat ik doe… en uiteindelijk zullen mensen met me resoneren.”

Stop met voorspellen WANNEER en HOE het zal gebeuren, want dan blijf je in het bekende en dan kan het Universum je droom NOOIT waarmaken.

En dat brengt me bij de laatste stap… hoe ontvang ik mijn droom?

4. Sta open voor ontvangen

De laatste stap om je dromen snel te manifesteren is door open te staan voor hetgeen dat je wil en verwachten dat deze droom werkelijkheid zal worden.

De meeste mensen trekken hun dromen niet aan, omdat ze niet openstaan voor het ontvangen van wat ze willen en niet verwachten dat het zal gebeuren.

Het Universum geeft je altijd wat je wilt in vermomming.

Het komt nooit duidelijk naar voren en altijd op onverwachte manieren.

Ik wilde al mijn hele leven een vriendin en ging elke zaterdag naar de bar, omdat mijn ego dacht dat het DE PLAATS van alle plaatsen was, waar ik liefde zou vinden… maar ik schreef ook een boekje over mijn depressie… en raad eens… mijn huidige vriendin kocht dat boek, begon het te lezen, nam contact met me op en is nu mijn vriendin!

Geen bar… een boek! Dat is pas vermomming!

Dus sta open voor het ontvangen van wat je wilt, want het komt op onverwachte manieren en verwacht dat het zal gebeuren.

Conclusie

Om alle stappen samen te vatten: wees heel specifiek over wat je wilt, voel verhoogde emoties, laat los wat je wilt en vertrouw op het Universum… en als laatste: sta open om te ontvangen en verwacht dat het zal gebeuren.

Dit waren de stappen die ik gebruikte om mijn leven te transformeren van depressie naar waar ik nu ben. En het is het krachtigste manifestatieproces dat ik ken en continu in mijn leven gebruik.

Wall 1 scaled

About Wouter

Wouter is a mindset coach from The Netherlands. For many years he suffered from depression and anxiety. It gave him the motivation to coach people on freeing themselves from anxiety. With more than 6000 blog visitors a month he helps many people on their journey towards less anxiety.

Do you want less anxiety today?

Watch this FREE Limited Time Training on how to Free Yourself from Anxiety in 60 days!

Share Post

New Posts

Recommended

Most Popular Stories

Untitled design

Watch FREE Training

My 3 Step Framework to Free Yourself From Anxiety

SNAG YOUR FREE SEAT