EverWebinar Review 2023 (+ KORTINGSCODE)

Leestijd: 3 minuten

Voor mijn programma Vrijheid van Angst heb ik Everwebinar gebruikt. Dit is een webinar software, waarmee je eenvoudig je eigen webinars kunt maken. In deze review deel ik de voor en nadelen van EverWebinar inclusief een kortingscode voor 30 dagen gratis.

Psst: klik hier om de kortingscode alvast te bemachtigen.

Wat is Everwebinar?

EverWebinar is een platform waarmee je eenvoudig je eigen webinars kunt hosten. Via EverWebinar kun je jouw opgenomen webinars in enkele stappen automatiseren. Hierdoor hoef je dus niet langer live te presenteren, maar kun je het hele proces automatiseren. Via EverWebinar kun je jouw webinars helemaal naar wens maken. Dit houdt ook in dat je de reminder emails kunt instellen, de emails na de webinar, maar ook geavanceerde live elementen kunt toevoegen zoals polls, chats en producten kunt promoten.

Functies Everwebinar

EverWebinar heeft een paar hele krachtige functies waardoor het een aanrader is om te gebruiken:

1. Webinar tijden: Je kunt heel snel instellen wanneer je webinar beschikbaar moet zijn en wanneer mensen deze kunnen kijken.
2. Evergreen: Je kunt binnen een paar klikken je live WebinarJam webinar omzetten naar een EverWebinar, waarna deze op evergreen staat.
3. Live Chat: Je kunt live chat nabootsten, maar ook live op alle berichten reageren.
4. Polls & Surveys: Je kunt je webinars nog dynamischer maken door polls en surveys toe te voegen aan je webinars.
5. Split Testing: Je kunt via de Split Testing tool ook registratiepagina’s split testen, zodat je weet welke pagina het beste presteert.
6. Analytics: Je hebt toegang tot geavanceerde analuytics. Meten is weten en dat geldt helemaal voor webinars. Je kunt zien hoe hoog je aanwezigheid is, je conversie en retentie bij de webinars.

Maak nu gebruik van mijn EverWebinar kortingscode, waar je 30 dagen voor slechts €1 gebruik kunt maken van de software.

EverWebinar Korting

Voordelen EverWebinar

EverWebinar heeft een paar hele grote voordelen ten opzichte van de concurrentie:

1. Professionele uitstraling
Een van de grootste voordelen van EverWebinar, is dat alle pagina’s, templates en visuele aspecten erg goed zijn vormgegeven. Hierdoor hebben de personen die de webinar kijken ook een professionele ervaring. 

2. Makkelijk in gebruik
Een ander voordeel van EverWebinar is dat het enorm makkelijk in gebruik is. Je hebt in slechts 10 stappen je webinar live en hebt hier geen technische kennis voor nodig.

3. Live elementen
Dit voordeel is echt handig. Je kunt zelfs live elementen toevoegen aan je webinar. Denk aan stemmingen, chats, aankondigingen en producten. Dit maakt de webinar ervaring een heel stuk dynamischer. 

4. Krachtige emails
EverWebinar heeft een krachtig notificatiesysteem tot zijn beschikking. Hierdoor zullen jouw leads niet meer vergeten om bij de webinar aanwezig te zijn. Zo kun je pre-webinar emails versturen én post-webinar emails om ervoor te zorgen dat jouw kijkers ook actie ondernemen.

5. Prijs
Het andere voordeel is de prijs. Ook al lijkt het bedrag voor EverWebinar erg hoog, is dit natuurlijk te verwaarlozen wanneer je berekent hoeveel producten je moet verkopen om “break-even” te spelen. Dit is ook de reden dat ik EverWebinar heb aangeschaft.

Mocht je EverWebinar toch te duur vinden kun je hieronder gebruik maken van mijn EverWebinar kortingscode voor 30 dagen gratis!

Nadelen EverWebinar

Natuurlijk heeft ieder platform ook zijn nadelen. Ik vind persoonlijk dat EverWebinar twee nadelen heeft:

1. Split Testing
Eigenlijk is het grootste nadeel dat split testing niet altijd goed werkt. Deze tool werkt super goed wanneer je gebruik maakt van de registratie pagina’s van EverWebinar zelf, maar ik maak gebruik van een eigen registratiepagina. Wanneer ik deze twee wil split-testen dan komt er geen data binnen. Wanneer je geen eigen pagina’s gebruikt dan is dit nadeel natuurlijk niet toepasbaar.

2. Testen
Het tweede nadeel van EverWebinar vind ik dat soms het testen niet altijd goed werkt. Ik wil graag de webinar look & feel testen, voordat ik deze live zet. Ik zou het liefst een testmodus willen zien, waar ik het eenvoudig en snel kan testen. Nu moet ik de webinar dupliceren en vervolgens testen. Dit is geen groot nadeel van EverWebinar, maar ik wilde hem toch even vermelden.

Korting Everwebinar

Wil jij ook gebruik maken van EverWebinar, maar ben je op zoek naar een kortingscode? Meld je dan nu aan via de onderstaande link en ontvang mijn EverWebinar kortingscode, waar je 30 dagen korting krijgt.

Conclusie

EverWebinar is een krachtig platform, waarmee je eenvoudig je eigen webinars kunt hosten. Het is makkelijk in gebruik, heeft krachtige functies en heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad het platform aan iedereen aan die gebruik wil maken van webinars om zijn of haar producten te verkopen aan zijn doelgroep.

Klik hieronder voor de kortingscode voor EverWebinar.

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen