Kajabi Review 2023 + KORTINGSCODE (Geverifieerd)

Leestijd: 4 minuten

Wil jij een online cursus verkopen en een online inkomen opbouwen? Dan heb je waarschijnlijk de naam Kajabi vaker gehoord. In dit artikel deel ik mijn Kajabi review en geef ik je een Kajabi kortingscode om Kajabi 30 dagen gratis te kunnen uitproberen.

Dat bespaart je weer €149!


Wat is Kajabi

Nadat ik mijn eerste cliënten 1 op 1 had geholpen met angst en paniekklachten wilde ik graag een cursus maken én lanceren. Hierdoor kon ik meer mensen helpen.

Toen kwam ik Kajabi tegen. Dit is een platform dat is ontworpen om mensen te helpen bij het maken, hosten en verkopen van online cursussen. 

Het is een alles-in-één platform met de tools om je eigen website te maken, emails te versturen en cursus aan te bieden. Hierdoor heb je niet langer meerdere abonnementen nodig bij verschillende partijen. 

Via Kajabi kun jij eenvoudig je eigen cursus maken en verkopen zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. Ook kun je jouw cursus portaal, emails en branding helemaal naar wens maken zoals jij dat wil.

Via Kajabi kun je ook je eigen website hosten, waardoor je niet langer hoeft te coderen, of met het ingewikkelde WordPress aan de gang moet. Kajabi heeft écht alles wat je nodig hebt. 

Ten slotte kunnen mensen ook via Kajabi je cursus aanschaffen middels een credit card of Paypal. Hierna heb je een goed overzicht van hoeveel klanten je hebt, hoeveel omzet en andere relevante analytics. 

Gratis Cursus Wouter Manders

Waarom heb ik Kajabi Nodig in 2023?

Waarom schrijf ik deze review over Kajabi? Omdat ik je wil helpen met het bepalen of Kajabi voor je past. De reden waarom ik Kajabi zou aanraden is omdat je nu je hele online bedrijf op één plek hebt staan. Niet langer hoef je gebruik te maken van tien verschillende partijen om hetzelfde voor elkaar te krijgen, maar heb je met jouw Kajabi account al genoeg. Dat komt omdat je met Kajabi alles kunt doen. 

Wanneer jij een eigen bedrijf wil lanceren en een online inkomen wil opbouwen dan is Kajabi een must-have om dat te bereiken. 

Van alle studenten die mijn cursus volgen hoor ik ook dat ze het fijn vinden dat ik met Kajabi werk, omdat deze omgeving voor hen bekend voorkomt. Dit komt de ervaring van de deelnemers ook ten goede.

Wil jij een kortingscode van Kajabi? Via deze exclusieve link kun je Kajabi wel 30 dagen gratis gebruiken. Dat is een korting van €149!


Voordelen van Kajabi

Wat zijn eigenlijk de voordelen van Kajabi? Nou… dat zijn er véél:

1. Alles in één:
Wanneer je Kajabi aanschaft heb je letterlijk je hele bedrijf op één centrale plek staan. Niet langer heb je talloze abonnementen nodig. Denk aan een betaalpagina, een website, emailmarketing, cursus hosting en allerlei andere services. Wanneer je gebruik maakt van Kajabi valt alles wat je nodig hebt in één abonnement.

2. Uitstekende Support:
Een van de beste pluspunten van Kajabi is de uitstekende support! Er wordt altijd uitgebreid en binnen 24 uur gereageerd op al mijn emails (die je in het begin natuurlijk vaak zal sturen). Ook is er een live chat, waardoor je snel geholpen wordt.

3. Kostenbesparend:
De prijzen van Kajabi kunnen erg duur overkomen, maar eigenlijk valt dit wel mee, aangezien je al je andere abonnementen kunt afzeggen. En als je start met het basis abonnement van €119 euro per maand hoef je maar 1 cursus te verkopen binnen 5 maanden om break-even te spelen, wanneer je een cursus verkoopt van €500 euro. Dat moet wel te doen zijn.

4. Extra educatie:
Ook biedt Kajabi verschillende lessen aan, zoals webinars. Hier kun je vanalles leren over het verkopen van je cursus en het optimaliseren van je verkopen.  

5. Klantvriendelijk

De online leeromgeving is erg gebruiksvriendelijk. Dit is wat de studenten van mijn cursus erg waarderen, omdat ze hierdoor sneller de cursus volgen en voltooien.

Nadelen van Kajabi

Bij een review horen natuurlijk ook de nadelen… wat zijn dan de nadelen van Kajabi?


1. Prijs:
Het enige nadeel van Kajabi vind ik de prijs, waardoor het voor sommige mensen best een grote stap kan zijn om hiermee te beginnen. Maar zoals ik vertelde is deze prijs te verwaarlozen omdat je er zo veel voor terugkrijgt en je veel andere abonnementen kunt opzeggen. En als je serieus bent om een online inkomen op te bouwen moet je gewoon soms in jezelf en je bedrijf investeren… en daarom zou ik dit gewoon doen.

Mocht je willen beginnen met Kajabi en zoek je naar een kortingscode? Klik hier om Kajabi 30 dagen gratis te gebruiken. Dat bespaart je weer €149.

Welk Kajabi abonnement past bij mij?

Heeft deze Kajabi review je overtuigd om te starten? En ga je mijn kortingscode gebruiken om Kajabi wel 30 dagen gratis te gebruiken?

Dan wil je natuurlijk weten welk Kajabi abonnement bij jouw behoeften past.

Kajabi biedt drie verschillende abonnementen aan: Basic, Growth en Pro.

Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van elk abonnement:

Basic: Dit is het instapabonnement van Kajabi. Het kost $ 149 per maand (of $ 119 per maand als je jaarlijks betaalt) en omvat:

 • 3 producten
 • 3 pipelines
 • 1 website
 • 1 admin gebruiker
 • 10.000 contacten
 • 1 automatisering

Dit abonnement is geschikt voor individuen en kleine bedrijven die net beginnen met online cursussen of digitale producten verkopen.

Growth: Dit abonnement kost $ 199 per maand (of $ 159 per maand als je jaarlijks betaalt) en omvat:

 • 15 producten
 • 15 pipelines
 • 1 website
 • 10 admin gebruikers
 • 25.000 contacten
 • Onbeperkte automatisering

Dit abonnement is geschikt voor groeiende bedrijven en online ondernemers die meer flexibiliteit en mogelijkheden nodig hebben dan het Basic-abonnement biedt.

Pro: Dit is het meest uitgebreide abonnement van Kajabi en kost $ 399 per maand (of $ 319 per maand als je jaarlijks betaalt). Het omvat:

 • Onbeperkte producten
 • Onbeperkte pipelines
 • 3 websites
 • 25 admin gebruikers
 • 100.000 contacten
 • Onbeperkte automatisering

Dit abonnement is geschikt voor grote bedrijven en ondernemingen die een robuust platform nodig hebben om hun online bedrijf te runnen en te laten groeien.

Als je twijfelt over welk abonnement het beste bij jouw behoeften past, kun je de Kajabi-website raadplegen voor meer informatie of contact opnemen met hun ondersteuningsteam voor advies op maat.

Conclusie

Heeft mijn positieve review van Kajabi je overtuigd om ook te starten? Maak dan gebruik van mijn kortingscode en krijg Kajabi voor 30 dagen gratis.

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de gratis gids naartoe sturen?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de gratis cursus naartoe sturen?

GRATIS Mini-Cursus

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis cursus.

Gratis Cursus Wouter Manders
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de cursus naartoe sturen?