Logo Cursus Angst
De Deuren Sluiten In...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

DE DEUREN ZIJN GEOPEND!

Vrijheid van Angst

Een Exclusief 7-Weeks Programma om Angst & Paniek Razendsnel te Overwinnen en Weer te Genieten van het Leven

Angst Coach Wouter Manders
Angst Coach Wouter Manders

250+ Ervaringen

Meer dan 250 tevreden reviews over Vrijheid van Angst.

7 Weken

In slechts 7 weken leer jij alle tools om jouw angst en paniek te overwinnen.

70+ Lessen

Meer dan 70+ lessen, werkbladen en andere resources.

Review Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst

"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Psychologen, psychiaters en praktijk ondersteuners begrijpen niet in hoeverre angst iemands leven kan verzieken, omdat zij zelf hier niet mee hebben geworsteld. Wouter heeft dit wel en dat maakt hem daarom de perfecte persoon om het een kans te geven.

Wat is nou die paar 100 euro als er een kans bestaat dat je je leven gewoon weer kan oppakken als een ‘normaal’ persoon? Ik heb die stap daarom ook gemaakt en het is het geld 1000x waard geweest, want ook ik weet nu hoe het is om normaal te leven.

Alles veranderde toen ik besloot om mezelf opnieuw voor iets open te stellen. Dus voor alle mensen die twijfelen ik was er daar ook een van, maar geloof mij als ik zeg dat dit echt geholpen heeft mijn leven weer terug te krijgen!”

Ilse - Paniekaanvallen

"Het belangrijkste is dat ik weer van mijn leven kan genieten, in plaats van alleen maar angstig op de bank te zitten."

Review Vrijheid van Angst

Als je dit leest en twijfelt over de cursus dan is dit een fijn berichtje om te lezen! Ik begrijp je 100% ik heb erg veel dingen geprobeerd met verschillende mensen en coaches! Met amper tot 0 resultaat en ik was echt radeloos. Ik heb een half jaar lang alleen maar op de bank gezeten en eigenlijk alleen maar zitten te overleven. Ik durfde niks meer. Alles voelde zo vreemd ik was de hele dag door angstig dat me het allerergste stond te gebeuren. Ik had mezelf echt opgesloten in mijn eigen hokje met 0 zelfvertrouwen.

Toen ik Wouter voorbij zag komen dacht ik dit is het allerlaatste wat ik ga proberen. Ik heb een hele andere manier geleerd van met angst omgaan.  Bij Wouter leer je een methode die erg makkelijk toe te passen is in je dagelijks leven.

In de eerste 2 weken had ik de eerste stappen uit huis al gezet. Nu 2 maanden later heb ik alweer op mijn eerste festival gestaan en heb ik al 1/2 maanden geen 1 paniekaanval gehad. Dit klinkt bizar ik geloof het zelf ook bijna niet, maar jij kan dit ook! Je moet er alleen echt voor willen gaan!! En echt de stap durven zetten, omdat er anders niets zal veranderen. Jij kan dit ook bereiken. Hoe ongelooflijk eng het ook is in het begin je gaat achteraf zo dankbaar zijn.

Het belangrijkste is dat ik weer van mijn leven kan genieten in plaats van alleen maar angstig op de bank te zitten. Gun jezelf deze cursus om hetzelfde te bereiken ❤️‍🩹

Kimberly - Hypochondrie & Angstgevoelens
Review Vrijheid van Angst

wat is het voor jou waard om in vrijheid van je angst te leven?

week 1-2

FASE 1: OPHELDEREN

Week 1: De Mindset van Angst Overwinnen
Je hebt duidelijkheid over welke patronen je herstel in de weg zitten en wat herstellen betekent, zodat je mindset voor je werkt in plaats van tegen je.

Week 2: Angst & Paniek 101
Je begrijpt waarom je angst hebt, hebt duidelijkheid over wat er met je gebeurt en begrijpt wat je moet doen om te herstellen van angst en paniek. Ook weet je haarfijn waarom alles tot nu toe niet heeft gewerkt.

week 3-4

FASE 2: REAGEREN

Week 3: De GAB-Reactie
In de derde week leer je wat je moet doen als je angst krijgt, maar ook wat je absoluut NIET moet doen als je angst krijgt. Tevens merk je dat je het vertrouwen in jezelf en in je lichaam terugwint en de angst succesvol vermindert.

Week 4: Oefenen met de GAB-Reactie
In de vierde week maak je grote stappen met het terugwinnen van je zelfvertrouwen én je vrijheid van de angst, waardoor je een compleet ander persoon begint te worden dan aan het begin van de cursus.

week 5-7

FASE 3: LEGEN

Week 5: De Big 5
In week 5 leer je hoe je stopt met het bijvullen van je Stress Emmertje. Ook weet je wat je kan doen om je Stress Emmertje te legen, waardoor je minder gevoelig wordt voor angstige gedachten, gevoelens en symptomen.

Week 6: Zelfcompassie
In de zesde week leer je hoe je zelfcompassie kunt gebruiken om je herstel te versnellen. Het opbouwen van zelfcompassie is cruciaal om te herstellen van angst.

Week 7: Omgaan met Terugvallen
In week 7 leer je hoe je op de juiste manier door terugvallen navigeert en hoe je zelfstandig je herstel door kunt voortzetten. Ook leer je hoe je blijft herstellen en niet terugvalt in angst en paniek.

"Ik merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen met vrienden en kan eindelijk weer genieten van het leven!"

Ik worstelde al een aantal jaren met angst en paniekklachten. Ik had alles geprobeerd, maar niets had geholpen. De laatste twee jaar werd het ook alleen maar erger, waardoor ik zelfs niet meer uit huis ging en niet langer leuke dingen kon doen.  

Dit veranderde toen ik de cursus van Wouter tegenkwam op TikTok! Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet”, dus ik besloot het toch maar te proberen, want ik wist zelf echt niet meer wat ik moest doen omdat ik geen vertrouwen meer had of mijn leven ooit weer normaal zou kunnen worden. 

Na een paar weken merkte ik al dat ik zo veel inzichten kreeg, waardoor ik meteen weer rust in mijn hoofd en lichaam kreeg. Halverwege het programma leerde ik zo veel tips, tricks en adviezen waardoor ik nu weer merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen, zoals leuke dingen met vrienden en gewoon weer genieten van het leven! Dus voor mij is het programma een grote winst geweest en ik raad iedereen aan om niet te wachten met deelnemen!

Nadine - Angstige Symptomen & Paniek

"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Wouter kwam op het juiste moment op mijn pad en ik heb direct en met enthousiasme het programma gevolgd.

Mijn angst is na de eerste week al zo veel minder! Na de cursus van Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldig programma neergezet! 

Sophia - Angstgevoelens

"Ik voel me veel zelfverzekerder en kan niet wachten op wat ik nog meer ga leren!"​

Laureen

Ik heb enorm veel gehad aan het programma van Wouter. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las verschillende boeken over angst en kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en wilde vanaf nu geholpen worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn deelname aan Vrijheid van Angst was daarom ook zo’n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en heb nu al meer bereikt dan al die jaren therapie en coaching bij elkaar!!

Bedankt Wouter, en ik kan niet wachten op wat ik nog meer ga leren!

Lau - Agorafobie
Laureen

Meld je vandaag aan en ontvang deze exclusieve bonussen t.w.v. €4.791

7 Adviezen

7 Verkeerde Adviezen die Je Angst in Stand Houden (€397)

Ben jij benieuwd waarom alles tot nu toe niet heeft gewerkt? En ben jij benieuwd welke adviezen je angst in stand houden en vaak zelfs erger maken?

Dan mag je deze bonus absoluut niet mislopen, omdat je in deze whitepaper leert welke adviezen je per direct moet vermijden om je angst of paniek te overwinnen en weer te genieten van het leven.

Vrijheid van Angst Community (t.w.v. €997)

Dacht jij dat je er alleen voor stond? Echt niet! Je krijgt direct toegang tot de Vrijheid van Angst Community, waar je in contact komt met talloze anderen met dezelfde klachten. 

Herstellen doe je namelijk niet alleen, maar altijd samen. Dit is jouw unieke kans om je te omringen met mensen die bezig zijn met het overwinnen van hun angst of hun angst al hebben overwonnen en precies weten hoe jij je voelt. 

Vrijheid van Angst Community
Bonus Vrijheid van Angst

Masterclass Versnel je Herstel (t.w.v. €797)

Vraag jij je af waarom alles tot nu toe niet heeft gewerkt? En hoe je jouw herstel kan versnellen? Dan mag je deze exclusieve masterclass absoluut niet mislopen.

Je leert welke adviezen je moet loslaten en wat je wél moet doen om zo snel mogelijk je vrijheid van de angst terug te winnen.

Succesvol Stoppen Met Piekeren met ACT-Coach Femke Steijlen (t.w.v. €797)

Piekeren en angst gaan hand in hand. Heb jij ook last van overmatig piekeren? We got you! Wij hebben ACT-Coach Femke Steijlen gevraagd om jou te helpen met minder piekeren.

Na deze training weet je precies hoe je minder kunt piekeren en hoe je weer meer rust in je hoofd kan ervaren.

Bonus Piekeren Overwinnen
Vrijheid van Angst Bonus

De Volledige Kluis aan Video's over Het Overwinnen van Talloze Angsten (t.w.v. €997)

Wanneer je vandaag deelneemt krijg je tevens toegang tot de volledige kluis aan video’s over het overwinnen van talloze angsten. 

Denk aan het overwinnen van: ochtend angst, avond angst, angstige gedachten, angstige gevoelens, angstige symptomen, paniekaanvallen, rijangst, hypochondrie, toiletangst, angst om over te geven, vliegangst, dwangerachten, sociale angst en zelfs angst om de controle te verliezen.

Je krijgt dit allemaal & onze beroemde "60 Dagen Adios Angst" garantie...

In het beste geval heb je minder angst. In het slechtste geval krijg je je geld terug:

Kijk de video’s, maak de opdrachten en pas wat je leert toe in de praktijk, en zie hoe snel jij voortgang maakt.

Maar ik maak het risico nóg kleiner. Ik bied je ook mijn beroemde “Adios Angst” garantie aan. Mocht je binnen 60 dagen het gevoel hebben dat het programma niets voor jou heeft betekent, kun je ons een email sturen en krijg je jouw aankoopbedrag terug (Garantiebeleid).

Angst Coach Wouter Manders

Neem de beslissing waar de toekomstige jij blij mee zal zijn

Vrijheid van Angst

Het meest uitgebreide programma over Angst & Paniek in Nederland

Meer dan 70+ duidelijke video's, werkbladen en downloads

Levenslange toegang tot Vrijheid van Angst

Toegang tot de Vrijheid van Angst Community

Stoppen met Piekeren Bonus

7 Verkeerde Adviezen Bonus

De Volledige Kluis aan Video's

Exclusieve Masterclass "Versnel je Herstel"

60 Dagen Adios Angst Garantie

TOTALE WAARDE: €7082,-

Start vandaag voor slechts €97 voordat de prijs wordt verhoogd

IN 8 TERMIJNEN VAN

€97

60 Dagen Adios Angst Garantie

EENMALIG

€697

60 Dagen Adios Angst Garantie

Kimberly
KimberlyHypochondrie
Lees verder
"Holy smokes! Je zal het niet geloven maar ik doe bijna alles weer!"

Ik ben ongeveer 2,5 maand geleden begonnen met het programma. En in week 1 en 2 had ik de eerste stappen buiten de deur al gezet. Van paniekaanvallen en gevoel van flauwvallen na 1 rondje lopen om mijn huis naar nu op een festival te hebben gestaan met Koningsdag.

Het is ongelofelijk wat de cursus met mij heeft gedaan. Ik heb veel motivatie gekregen om er echt voor te gaan en er echt aan te werken.

De tools zijn na even oefenen makkelijk toe te passen waardoor ik nu nooit meer een paniekaanval heb omdat ik weet hoe ik dit kan voorkomen!
Chelsey
ChelseyAgorafobie
Lees verder
“Waar moet ik beginnen.. ik heb mijn vrijheid bijna helemaal terug! Ik heb zulke grote stappen gemaakt dankzij het programma!

Ik durf weer naar de supermarkt, alleen op pad, te wandelen en het belangrijkste.. te leven!! Zonder angsten en het eindeloos piekeren.

Dus een aanbeveling? 100%! Investeer in jezelf en krijg net zoals ik je vrijheid weer terug! Wouter, voor jou nog een laatste zin, ik ben je dankbaar voor alles, en blij dat jij op mijn pad gekomen bent!! Je bent de beste!"
Mijke
MijkeAngstgevoelens
Lees verder
"Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken."

Wat een fijne en effectieve cursus! Waar ik me soms schaamde tov andere zorgverleners (coaches, psycholoog, etc) kan je met Wouter open en eerlijk delen dat bijv een bioscoop bezoek je doodeng lijkt. Wouter begrijpt dit en helpt je in te zien dat je niet gek bent.

Je kan dit overwinnen en elke stap (hoe klein ook) mag je vieren. Waardevolle tips en adviezen, geduld en enorm veel treffende voorbeelden.

Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken ondanks hun hulp en zorg. Twijfel niet, want de hulp van Wouter gaat alles veranderen.
Yuri
YuriHypochondrie
Lees verder
"Dit programma heeft me meer geholpen dan alles dat ik ooit heb geprobeerd bij elkaar!

Het enige advies dat ik aan mensen wil geven die twijfelen is dat ze het echt moeten DOEN! Mij heeft het alleen maar positieve dingen meegegeven. Ik kan niet in woorden uitleggen hoeveel positieve invloed dit programma op mij heeft gehad. Ik zou het beoordelen met een dikke 10.

Ik durf zelfs te zeggen dat dit programma mij meer heeft geholpen dan alle dingen bij elkaar die ik voorheen heb geprobeerd.

Al met al was dit programma de beste investeringen ooit in mezelf en raad ik het zeker aan als je worstelt met angst!"
Pieter
PieterRij Angst
Lees verder
"Ik durf eindelijk weer de snelweg op zonder rij angst!"

Het werkt voor mij veel beter dan de dingen die ik al geprobeerd had (huisarts, lezen, adviezen van internet). Ik deed alles tegelijk maar miste de essentie.

Dit kan Wouter super duidelijk en goed overbrengen. Daarnaast is het laagdrempelig en weet Wouter waar hij over praat.

Dit helpt zo erg in het delen van ervaringen en zoeken naar oplossingen.
Dirk
DirkSociale Angst
Lees verder
'Wouter's informatie is echt het dubbele waard van wat hij ervoor vraagt!'"

Geen onnodige informatie en geen BS - hij deelt zijn ervaring, fouten, successen en alles daartussenin. Ik heb in het verleden cursussen gevolgd en heb duizenden Euro’s betaald voor informatie die lang niet zo goed is als die van Wouter.

Hij deelt ALLES wat hij heeft geleerd uit zijn eigen, in combinatie met de tools en tips die essentieel zijn om je angst te overwinnen.

Wouter, heel erg bedankt voor de geweldige cursus en informatie die je hebt gedeeld - ik heb mijn klachten enorm zien afnemen.
Ilse
IlsePaniekaanvallen
Lees verder
"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS had gewerkt.

Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op. Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en ik heb eindelijk geen dagelijkse paniekaanvallen meer, iets dat ik nooit had durven denken!!

Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!
Lau
LauAgorafobie
Lees verder
"Ik heb weer vrijheid van mijn angst kunnen ervaren!​"​

Ik heb enorm veel gehad aan mijn sessies met Wouter. Hij luistert met compassie naar je verhaal. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las boeken over angst, kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en vond Wouter via zijn YouTube-video's. Ik wilde vanaf nu gecoached worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn sessies met Wouter waren zo'n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en eindelijk weer dingen kunnen doen zonder paniekaanvallen!
Sanne
SanneIntrusieve Gedachten
Lees verder
"Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen!"

Ik ben enorm blij dat ik Wouter heb gevonden! Ik was het zo gewend om in schuldgevoelens en angst te blijven hangen. Ik schaamde me enorm voor wat ik allemaal wel niet kon denken.

Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen. Ik heb nu zo veel meer vertrouwen dan gisteren! Ik had het nooit gedacht, maar het is WEL mogelijk om dit te overwinnen.

Dankjewel Wouter voor je openheid, de cursus en je luisterend oor!​
Sophia
SophiaVliegangst
Lees verder
"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!
Senna
SennaSociale Angst
Lees verder
"Dankjewel voor alles dat je voor me hebt betekent."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo veel zelfverzekerder als ik in de buurt ben van andere mensen.

Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!
Previous
Next
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst
IMG 0001
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst
Angst Coach Wouter Manders

ONDERNEEM VANDAAG ACTIE

wat kost het je als je niet deelneemt?

Angst Coach Wouter Manders

Ik begrijp dat het spannend is om in jezelf te investeren, maar ik wil je vragen om de volgende gedachte te veranderen:

Verander “wat kost het als ik deelneem?” Naar: “Wat kost het als ik niet deelneem?”

Waar weerhoudt de angst je momenteel van? Welke ervaringen mis je? En welke invloed heeft dit op de mensen om je heen?

Wil jij die worsteling de komende jaren blijven doorzetten?

Vandaag is de dag om te starten voordat de prijs binnenkort wordt verhoogd.

veelgestelde
vragen

Wordt de angst juist erger als ik deelneem?

+ -

Nee! Verwarring over wat je wél en niet moet doen maken angst intenser. Er gaan veel puzzelstukjes op zijn plek vallen de komende weken, waardoor je de angst beter begrijpt en het aan kracht zal verliezen.

Moet ik de angst gaan opzoeken om te herstellen?

+ -

Nee! Angst overwinnen is geen lastig, lang en pijnlijk proces. Veel deelnemers ervaren al bij week #2-3 minder angst en dit neemt verder af in de weken die daarna volgen. Je angst wordt juist minder wanneer je deelneemt.

Ik heb alles al geprobeerd, gaat dit dan wél helpen?

+ -

Heb je écht alles geprobeerd? Waarschijnlijk heb je alleen hulp gekregen van mensen die niet hebben geworsteld met angst of paniek.

Hoe kun je dan van deze mensen leren hoe je angst of paniek overwint? Natuurlijk werkt dit niet en heb je alle hoop verloren.

Maar hoe groot acht je de kans dat je wél succes zal behalen als je 7 weken lang leert van iemand die heeft overwonnen wat jij nog wil overwinnen?

Die kans is behoorlijk groot.

Eén ding is zeker: als je niets doet, dan gebeurt er ook niets. De enige manier om erachter te komen of dit je gaat helpen is door het gewoon te doen. 

Tsja... en mocht je het programma niets vinden, krijg je ook nog eens de 60 dagen garantie. In het beste geval heb je je angst of paniek overwonnen, in het slechtste geval heb je jouw geld terug. Geen risico dus!

Ik slik medicatie... kan ik dan deelnemen?

+ -

Ja! Medicatie is een pleister op de wond en lost niet het probleem op. Via dit exclusieve programma leer je alle bewezen strategieën om jouw angst en/of paniek te overwinnen. Deze strategieën heb je absoluut nodig wanneer je na een tijdje gaat stoppen met medicatie. 

Slik je dus medicatie, dan raad ik je aan om zeker Vrijheid van Angst te volgen en alle methoden toe te passen en hierna de medicatie af te bouwen

(Disclaimer: overleg altijd met je huisarts.)

Ik loop al bij de psycholoog, kan ik dan nog steeds meedoen?

+ -

Ja! Sterker nog, veel deelnemers lopen ook bij de psycholoog, waar ze de tools uit dit programma daar bespreken. Hierdoor begrijpen ze veel beter wat ze kunnen doen om te herstellen en gaan hier met de psycholoog verder op in.

Het programma is echter geen vervanging voor therapie, maar kun je zelf volgen of samen met de psycholoog... wat jij fijn vindt!

Wat als mijn angst te specifiek is, is het programma te algemeen?

+ -

Bijna alle vormen van angst hebben een zelfde aanpak ene basiskennis nodig. Als je een van deze angsten heb, is het programma voor jou:

 • Angstgevoelens
 • Paniekaanvallen
 • Agoraphobia
 • Sociale Angst
 • Angst voor overgeven
 • Intrusieve gedachten
 • Hypochondrie
 • Rijangst
 • OCD
 • Vliegangst
 • De lijst gaat nog wel even door!

Er zijn een paar vormen van angst waar de cursus minder goed op werkt.

Denk aan:

 • Specifieke fobie
 • PTSD

De methodes die ik je zal leren zijn zeker relevant, maar niet alle modules sluit naan op deze angsten.

Hoe word ik ondersteund tijdens het programma?

+ -

Wellicht vraag je je af hoe je wordt ondersteund in het programma.

Weet dat dit géén programma is met 1 op 1 begeleiding, maar een programma dat je zelfstandig volgt.

Er zijn wél veel mogelijkheden voor begeleiding.

Ten eerste kun je na je deelname ook coaching sessies aanvragen bij Wouter. Op die manier haal je nóg meer uit het programma.

Ten tweede kun je voor al je vragen terecht in de Vrijheid van Angst Community en kan je contact opnemen met anderen die al veel verder zijn in hun herstel. In de Community kom je in contact met talloze anderen met dezelfde klachten én hetzelfde doel: herstellen van angst.

Ten slotte zijn er veel deelnemers die het programma samen volgen met een familielid, een vertrouwenspersoon of de theorie bespreken met een psycholoog. Het gaat er dus om wat jij fijn vindt!

Hoeveel tijd ben ik iedere week kwijt?

+ -

Goede vraag! Iedere week ben je ongeveer maar één uur kwijt aan het kijken van de video's en het maken van de opdrachten.

Hierna komt het leukste deel van het programma: het toepassen in de praktijk!

© 2023 wouter manders

|

Alle Rechten voorbehouden

|

|

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders