Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst – Chelsey (Paniekaanvallen)

Leestijd: 2 minuten

Een ex deelneemster van Vrijheid van Angst deelt haar ervaringen een paar maanden na haar deelname aan Vrijheid van Angst. Chelsey had last van paniekaanvallen en agorafobie: waaronder de angst om naar de supermarkt te gaan en naar buiten te gaan. Ze had 4 jaar lang hulp bij de psycholoog, maar boekte geen resultaat. Maar toen nam ze deel aan Vrijheid van Angst en gebeurde het volgende…

Chelsey Vrijheid van Angst

Vraag #1: Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om deel te nemen aan Vrijheid van Angst?

Ik heb het programma gevolgd omdat ik al 4 jaar problemen had met angst en paniek. Ik was onder behandeling van psychologen maar daar leerde ik weinig en zat ik in een visuele cirkel. Ik heb Wouter diverse malen gesproken op het moment dat ik uit paniek en wanhoop een berichtje naar hem stuurde. Hij en de community stonden altijd voor mij klaar. Wouter bood mij aan om deel te nemen aan zijn programma en ik twijfelde geen moment.

Ik kan met zekerheid zeggen dat dit de beste beslissing is die ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Het is absoluut een investering, maar dit is een investering in jezelf!! In het programma ga je zoveel leren over hoe angst en paniek ontstaat, wat je moet doen om je stress emmer leeg te krijgen en te houden, je grenzen te bewaken en dit allemaal te overwinnen. En het belangrijkste hoe jij met je angst omgaat en je vrijheid terugwintt!!

In het programma word gezegd dat je niet direct alle dingen onder ogen moet komen, en alles maar moet aangaan (zoals psychologen wel zeggen). Maar juist het tegenovergestelde! De GAB-Methode die Wouter uitlegt, zorgen ervoor dat je vanuit jezelf al zo veel meer gaat durven! En uiteindelijk ook ziet dat je het zelf zo erg maakt door hoe je reageert op je angst.

Dus een aanbeveling? 100%! Investeer in jezelf en krijg net zoals ik je vrijheid weer terug! Wouter, voor jou nog een laatste zin, ik ben je dankbaar voor alles, en blij dat jij op mijn pad gekomen bent!! Je bent de beste!

Vraag #2: Welk advies heb je voor mensen die het vertrouwen hebben verloren in hun herstel?

“Niet twijfelen!! Als je je vrijheid terug wilt, 1000% doen!”

Vraag #3: Wat zijn dingen die je nu anders doet na je deelname?

“De acceptatie die je leert, de handvaten die je krijgt en het inzien dat je dit allemaal zelf veroorzaakt en in stand houdt! In je reactie ligt écht je herstel! Als je dit verkeerd doet, en verkeerd blijft doen kom je in een cirkel waar je zelf niet uit komt!”

Vraag #4: Wat is er in jouw leven veranderd na je deelname?

“Waar moet ik beginnen.. ik heb mijn vrijheid bijna helemaal terug! Ik heb zulke grote stappen gemaakt dankzij het programma! Ik durf weer naar de supermarkt, alleen op pad, te wandelen en het belangrijkste.. te leven!! Zonder angsten en het eindeloos piekeren.”

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders