Ervaringen Vrijheid van Angst

Ontmoet de mensen die je al zijn voorgegaan

Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst- Ilse

Overwinnen van Paniekaanvallen

Wat is nou die paar 100 euro als er een kans bestaat dat je kan leren leven met angst en paniek en je leven gewoon weer kan oppakken als een ‘normaal’ persoon? Ik heb die stap daarom ook gemaakt en het is het geld 1000x waard geweest, want ook ik weet nu hoe het is om normaal te leven.
Testimonial Ilse
Review Vrijheid van Angst

Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst- Kimberly

Overwinnen van Hypochondrie & Derealisatie

In de eerste 2 weken had ik de eerste stappen uit huis al gezet. Omdat ik heel erg herkenning vond en Wouter je de zelfvertrouwen geeft. Nu 2/2,5 maand later heb ik alweer op mijn eerste festival gestaan en heb ik al 1/2 maanden geen 1 paniekaanval gehad. Dit klinkt bizar ik geloof het zelf ook bijna niet, maar jij kan dit ook! Je moet er alleen echt voor willen gaan!!

Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst- Chelsey

Overwinnen van Agorafobie

Waar moet ik beginnen.. ik heb mijn vrijheid bijna helemaal terug! Ik heb zulke grote stappen gemaakt dankzij het programma! Ik durf weer naar de supermarkt, alleen op pad, te wandelen en het belangrijkste.. te leven!! Zonder angsten en het eindeloos piekeren.
Chelsey Vrijheid van Angst
Ness

Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst- Ness

Overwinnen van Intrusieve Gedachten en Angstgevoelens

Door het programma te volgen ben ik uit de put geklommen en ben ik weer de oude versie van mijzelf, maar die wel veel wijzer is en weer kan genieten. Mocht je jezelf hierin herkennen, gun jezelf dan weer de vrijheid die het programma je zal geven. Geloof in jezelf en investeer in jezelf. En zeg nou zelf… is er iets beters dan een programma volgen van iemand die zelf heeft ervaren wat angst en paniek met je kan doen? Inderdaad: ik zeg doen!

Review Yuri Vrijheid van Angst

Ex-Deelnemer Vrijheid van Angst- Yuri

Overwinnen van Hypochondrie & Angstgevoelens

Het enige advies dat ik aan mensen die twijfelen heb is het gewoon DOEN! Mij heeft het alleen maar positieve dingen meegegeven. Wouter is zelf een geweldige coach die naar mijn mening gewoon weet waar je last van hebt en je daardoor een stuk beter begrijpt! Ik zou daarom zeker aanraden om het gewoon te proberen, denk dat ik zelf nooit zo snel progressie had kunnen boeken.

Wat Deelnemers Vertellen

Dit is wat deelnemers je willen vertellen over hun deelname

"Ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!"​

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS heeft gewerkt. Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op.

Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en voor de eerste keer OOIT, geloof ik dat ik mijn paniek kan overwinnen. Wouter staat altijd voor je klaar en ik ben ervan overtuigd dat ik door hem mijn paniekstoornis kan overwinnen. Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!

Lees hier het volledige verhaal van Ilse ->

– Review van Ilse

"Ik merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen en eindelijk weer kan genieten van het leven!"

Ik worstelde al een aantal jaren met angst en paniekklachten. Ik had alles geprobeerd, maar niets had geholpen. De laatste twee jaar werd het ook alleen maar erger, waardoor ik zelfs niet meer uit huis ging en niet langer leuke dingen kon doen.  

Dit veranderde toen ik de cursus van Wouter tegenkwam op TikTok! Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet”, dus ik besloot het toch maar te proberen, want ik wist zelf echt niet meer wat ik moest doen omdat ik geen vertrouwen meer had of mijn leven ooit weer normaal zou kunnen worden. 

Na een paar weken merkte ik al dat ik zo veel inzichten kreeg, waardoor ik meteen weer rust in mijn hoofd en lichaam kreeg. Halverwege het programma leerde ik zo veel tips, tricks en adviezen waardoor ik nu weer merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen, zoals leuke dingen met vrienden en gewoon weer genieten van het leven! Dus voor mij is het programma een grote winst geweest en ik raad iedereen aan om niet te wachten met deelnemen!

– Review van Nadine

"Ik merk nu al bizar veel verschil!"

Wouter heeft me zo erg geholpen met mijn angst overwinnen. Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Ik moet er zeker nog aan werken. Maar na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!

– Review van Sophia

"Wouter heeft zelf met angst geworsteld, en dat maakt hem de perfecte coach om je te helpen."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo anders als ik in de buurt ben van nieuwe mensen. Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

– Review van Shabina

"Ik word niet langer beperkt door angst."

Ik ben zo dankbaar dat ik je heb ontmoet tijdens de donkerste fase van mijn leven. Ik worstelde dagelijks met angst- en paniekaanvallen en het beïnvloedde mijn hele leven. Maar je kwam op het perfecte moment! Jouw cursus slaat echt de spijker op zijn kop. En je hebt me zo goed geholpen in slechts 60 dagen!

De structuur van de cursus is geweldig en je inlevingsvermogen tijdens de gesprekken was bijzonder fijn: je hebt het allemaal! Op dit moment ben ik in de Dominicaanse Republiek en ik ben het levende bewijs dat je cursus transformerend is, omdat ik door mijn angst heen ben gegaan en geen paniekaanvallen meer heb. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan!

– Review van Dani

"Ik was regelmatig zeer angstig, maar nu is de situatie zo veel beter!"

Ik ging door een heel moeilijke tijd heen, omdat ik op veel gebieden in mijn leven vastzat. Maar door de gesprekken die we hadden, hielp Wouter me om deze problemen aan te pakken en in een ander perspectief te zetten. Hij liet me nadenken over dingen waar ik voorheen nooit echt aan had gedacht.

 

Hij heeft me heel erg geholpen met mijn angstgevoelens. Voorheen was ik lange tijd angstig, maar nu met de hulp van Wouter is de situatie zoveel beter. Als je erover nadenkt om gecoacht te worden door Wouter, twijfel dan niet!– Review van Presence

Wat Deelnemers Schrijven

Dit is wat de deelnemers je willen vertellen over hun deelname

Maureen
MaureenPaniekaanvallen
Lees verder
"Ik had dit 6 jaar eerder moeten doen. Alles is zo veranderd in mijn leven, ik doe weer dingen die ik jaren niet heb durven doen!"

Jaaaaaren lang was ik in strijd met paniek en angst. Allerlei adviezen opgevolgd van dokters en andere specialisten, maar helaas niets hielp voor mij.

Totdat ik Wouter tegenkwam. In eerste instantie dacht ik: het zal wel, zal wel een hoop geld kosten en zal er uiteindelijk niks aan hebben, zoals al die andere dingen die ik al had geprobeerd. Toch besloot ik mee te doen aan zijn programma.

Ik ben 19 april hier mee begonnen. En wat voel ik mij goed! Door de dingen die Wouter mij heeft verteld heb ik de angst anders leren kennen. Ik weet nu wat angst is en dit heeft geen 1 specialist mij al al die jaren kunnen vertellen.

Alles is zo veranderd in mijn leven, ik doe weer dingen die ik jaren niet heb durven doen. Mensen in mijn omgeving vinden mij positief veranderd. En het aller belangrijkste ik heb rust in mijn hoofd! Ik slaap goed. Ik zeg je eerlijk, het was voor mij best wel een investering, maar nu een aantal maanden veder, het is me elke euro waard!!!!!!! Ik had dit 6 jaar eerder moeten doen. Dus ik raad met volle 100% overtuiging de cursus vrijheid met angst aan! Wouter, nogmaals bedankt!
Sanne
SanneIntrusieve Gedachten
Lees verder
"Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen!"

Ik ben enorm blij dat ik Wouter heb gevonden! Ik was het zo gewend om in schuldgevoelens en angst te blijven hangen. Ik schaamde me enorm voor wat ik allemaal wel niet kon denken.

Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen. Ik heb nu zo veel meer vertrouwen dan gisteren! Ik had het nooit gedacht, maar het is WEL mogelijk om dit te overwinnen.

Dankjewel Wouter voor je openheid, de cursus en je luisterend oor!​
Yuri
YuriHypochondrie
Lees verder
"Dit programma heeft me meer geholpen dan alles dat ik ooit heb geprobeerd bij elkaar!

Het enige advies dat ik aan mensen wil geven die twijfelen is dat ze het echt moeten DOEN! Mij heeft het alleen maar positieve dingen meegegeven. Ik kan niet in woorden uitleggen hoeveel positieve invloed dit programma op mij heeft gehad. Ik zou het beoordelen met een dikke 10.

Ik durf zelfs te zeggen dat dit programma mij meer heeft geholpen dan alle dingen bij elkaar die ik voorheen heb geprobeerd.

Al met al was dit programma de beste investeringen ooit in mezelf en raad ik het zeker aan als je worstelt met angst!"
Chelsey
ChelseyAgorafobie
Lees verder
“Waar moet ik beginnen.. ik heb mijn vrijheid bijna helemaal terug! Ik heb zulke grote stappen gemaakt dankzij het programma!

Ik durf weer naar de supermarkt, alleen op pad, te wandelen en het belangrijkste.. te leven!! Zonder angsten en het eindeloos piekeren.

Dus een aanbeveling? 100%! Investeer in jezelf en krijg net zoals ik je vrijheid weer terug! Wouter, voor jou nog een laatste zin, ik ben je dankbaar voor alles, en blij dat jij op mijn pad gekomen bent!! Je bent de beste!"
Pieter
PieterRij Angst
Lees verder
"Ik durf eindelijk weer de snelweg op zonder rij angst!"

Het werkt voor mij veel beter dan de dingen die ik al geprobeerd had (huisarts, lezen, adviezen van internet). Ik deed alles tegelijk maar miste de essentie.

Dit kan Wouter super duidelijk en goed overbrengen. Daarnaast is het laagdrempelig en weet Wouter waar hij over praat.

Dit helpt zo erg in het delen van ervaringen en zoeken naar oplossingen.
Sophia
SophiaVliegangst
Lees verder
"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!
Dirk
DirkSociale Angst
Lees verder
'Wouter's informatie is echt het dubbele waard van wat hij ervoor vraagt!'"

Geen onnodige informatie en geen BS - hij deelt zijn ervaring, fouten, successen en alles daartussenin. Ik heb in het verleden cursussen gevolgd en heb duizenden Euro’s betaald voor informatie die lang niet zo goed is als die van Wouter.

Hij deelt ALLES wat hij heeft geleerd uit zijn eigen, in combinatie met de tools en tips die essentieel zijn om je angst te overwinnen.

Wouter, heel erg bedankt voor de geweldige cursus en informatie die je hebt gedeeld - ik heb mijn klachten enorm zien afnemen.
Senna
SennaSociale Angst
Lees verder
"Dankjewel voor alles dat je voor me hebt betekent."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo veel zelfverzekerder als ik in de buurt ben van andere mensen.

Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!
Previous
Next
Ilse
IlsePaniekaanvallen
Lees verder
"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS had gewerkt.

Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op. Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en ik heb eindelijk geen dagelijkse paniekaanvallen meer, iets dat ik nooit had durven denken!!

Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!
Mijke
MijkeAngstgevoelens
Lees verder
"Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken."

Wat een fijne en effectieve cursus! Waar ik me soms schaamde tov andere zorgverleners (coaches, psycholoog, etc) kan je met Wouter open en eerlijk delen dat bijv een bioscoop bezoek je doodeng lijkt. Wouter begrijpt dit en helpt je in te zien dat je niet gek bent.

Je kan dit overwinnen en elke stap (hoe klein ook) mag je vieren. Waardevolle tips en adviezen, geduld en enorm veel treffende voorbeelden.

Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken ondanks hun hulp en zorg. Twijfel niet, want de hulp van Wouter gaat alles veranderen.
Kimberly
KimberlyHypochondrie & Paniek
Lees verder
"Holy smokes! Je zal het niet geloven maar ik doe bijna alles weer!"

Ik ben ongeveer 2,5 maand geleden begonnen met het programma. En in week 1 en 2 had ik de eerste stappen buiten de deur al gezet. Van paniekaanvallen en gevoel van flauwvallen na 1 rondje lopen om mijn huis naar nu op een festival te hebben gestaan met Koningsdag.

Het is ongelofelijk wat de cursus met mij heeft gedaan. Ik heb veel motivatie gekregen om er echt voor te gaan en er echt aan te werken.

De tools zijn na even oefenen makkelijk toe te passen waardoor ik nu nooit meer een paniekaanval heb omdat ik weet hoe ik dit kan voorkomen!
Nadine
NadinePaniekaanvallen
Lees verder
"Ik merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen en eindelijk weer kan genieten van het leven!""

Ik worstelde al een aantal jaren met angst en paniekklachten. Ik had alles geprobeerd, maar niets had geholpen. Dit veranderde toen ik de cursus van Wouter tegenkwam op TikTok! Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet”, dus ik besloot het toch maar te proberen, want ik wist zelf echt niet meer wat ik moest doen omdat ik geen vertrouwen meer had of mijn leven ooit weer normaal zou kunnen worden. 

Halverwege het programma leerde ik zo veel tips, tricks en adviezen waardoor ik nu weer merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen, zoals leuke dingen met vrienden en gewoon weer genieten van het leven!

Dus voor mij is het programma een grote winst geweest en ik raad iedereen aan om niet te wachten met deelnemen!
Lau
LauAgorafobie
Lees verder
"Ik heb weer vrijheid van mijn angst kunnen ervaren!​"​

Ik heb enorm veel gehad aan mijn sessies met Wouter. Hij luistert met compassie naar je verhaal. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las boeken over angst, kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en vond Wouter via zijn YouTube-video's. Ik wilde vanaf nu gecoached worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn sessies met Wouter waren zo'n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en eindelijk weer dingen kunnen doen zonder paniekaanvallen!
Roy
RoyAngstige Symptomen
Lees verder
"Mocht je overhoop zitten met angsten / paniekaanvallen / etcetera... dan ben je bij Wouter ZEKER aan het juiste adres."

Ik liep al heel wat jaren met angst en paniekaanvallen en in november 2022 kwam het helaas weer terug. Zoals iedereen doet of heeft gedaan zocht ook ik weer een psycholoog op, maar het was voor mij niet genoeg. Uiteindelijk kwam ik Wouter en zijn cursus tegen op TikTok en dat sprak me echt aan, want er was dus iemand die in hetzelfde cirkeltje heeft gezeten. Ik twijfelde geen moment omdat ik gewoon wist dit zit goed en besloot het programma te kopen.

Was het duur? Nee, zeker niet, want als ik iets kon doen tegen een belemmering in mijn leven, dan ben ik zeker bereid om te investeren in mezelf. Eenmaal aangeschaft ben ik de video’s gaan kijken. Na een paar weken kon ik Wouter vertellen dat het heel erg goed met me ging. Inmiddels komt mijn laatste sessie met Wouter in zicht en mag ik met trots zeggen dat ik er zo goed als geen last meer van de angst heb!! En ja, er zijn soms momenten van angst maar die zijn in No Time weer verdwenen door de handige tips die ik heb gekregen. Enige wat ik kan zeggen is mocht je overhoop zitten met angsten / paniekaanvallen / etcetera... dan ben je bij Wouter ZEKER aan het juiste adres. Wouter bedankt voor alles!
Previous
Next

Wat Deelnemers Bereiken

Neem een kijkje wat de deelnemers allemaal bereiken

Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Wouter Manders Angst Coach
Review Vrijheid van Angst
Review Wouter Manders
Screenshot 2022 12 23 at 15.13.35
Review Vrijheid van Angst
Screenshot 2022 12 23 at 15.01.59
Screenshot 2022 12 23 at 14.57.16
Review Vrijheid van Angst
Vrijheid van Angst Review
Vrijheid van Angst Review
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Screenshot 2022 12 23 at 15.37.50
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst
Vrijheid van Angst Review
Review Vrijheid van Angst
Vrijheid van Angst Review
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Vrijheid van Angst Review
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Screenshot 2022 12 23 at 15.03.00
Review Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Screenshot 2022 12 23 at 15.16.06
Review Vrijheid van Angst
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst Wouter Manders
Review Wouter Manders Angst Coach
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Review Vrijheid van Angst
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Vrijheid van Angst Review
Vrijheid van Angst Review
Vrijheid van Angst Review
Ervaring Vrijheid van Angst
Reviewbeleid

Het verdienen van vertrouwen is gebaseerd op juiste informatie. Daarom plaats ik alleen maar reviews van mensen die momenteel daadwerkelijk aan het programma deelnemen, dan wel van mensen die al hebben deelgenomen. Ik plaats eerlijke reviews, zelfs indien iemand geen goede ervaring zou hebben gehad. Dat kan, want wij zijn allemaal maar mensen.

Geef mij de vrijheid om voor de bescherming van ons allemaal de ontvangen reviews op hun digitale herkomst te toetsen. Reviews van mensen die nog nooit aan het programma hebben deelgenomen worden niet geplaatst.

Wouter Manders  & Team