Over Wouter

Ik begrijp hoe lastig het is om te worstelen met angst- en paniek gevoelens. Ook begrijp ik hoe verward je je nu misschien voelt. En ik begrijp ook hoe graag je weer die niet angstige jij wil zijn.

Waarom begrijp ik dit? 

Omdat ik voor een lange tijd heb geworsteld met angst- en paniekgevoelens. Jaren lang heb ik gedaan wat ik kon om mijn angst te overwinnen. Ieder advies dat ik online kon vinden heb ik proberen toe te passen. Helaas bracht het me nergens.

Enkele jaren geleden werd het ineens helder. Ik ontdekte wat me gevangen hield in angst en paniek. Snel daarna leerde ik hoe ik mijn eigen angstgevoelens kon overwinnen. Langzamerhand verliet angst mijn leven. Nadat ik mezelf had geholpen, besloot ik ook anderen te coachen op basis van eigen ervaring in combinatie met mijn NLP certificering. 

Momenteel heb ik tientallen mensen geholpen met het overwinnen van hun angst en paniek. Bekijk hieronder de reviews.

Angst Coach Wouter Manders
Angst Coach Wouter Manders

Mijn Missie

Nadat ik mezelf had genezen, begon ik mijn tips online te delen om anderen te helpen die nog steeds vastzaten. Diep van binnen voelde ik de drang om anderen te helpen die nog steeds worstelden met hun angsten om dezelfde transformatie te ervaren als ik. Het was de reden dat ik content ben gaan maken en mensen ben gaan coachen.

Mijn missie is om 100.000 mensen te helpen hun leven terug te krijgen van angst en paniek… één angstig persoon tegelijk.

ABNLP
Gratis Training

5 Geheimen om Angst & Paniek te Overwinnen

(en Weer te Genieten van het Leven)

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 95% van alle mensen met angst en/of paniek.

Hoe je weer in vrijheid kan genieten van het leven en je niet meer laat tegenhouden door de angst.

De 5 geheimen die je moet weten om angst of paniek voor altijd te overwinnen.

Mockup Training

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders