Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst – Kimberly (Derealisatie, Hypochondrie & Paniek)

Leestijd: 3 minuten

Een ex deelneemster van Vrijheid van Angst deelt haar ervaringen 7 weken na haar deelname aan Vrijheid van Angst. Kimberly worstelde met derealisatie, hypochondrie en paniek en had alle hulp geprobeerd, maar niets had gewerkt. Toen nam ze deel aan Vrijheid van Angst en gebeurde het volgende…

image

Vraag #1: Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om deel te nemen aan Vrijheid van Angst?

Als je dit leest en twijfelt over de cursus dan is dit een fijn berichtje om te lezen! Ik begrijp je 100% ik heb erg veel dingen geprobeerd met verschillende mensen en coaches! Met amper tot 0 resultaat en ik was echt radeloos ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Ik heb een half jaar lang alleen maar op de bank gezeten en eigenlijk alleen maar zitten te overleven. Ik durfde niks meer. Alles voelde zo vreemd ik was de hele dag door angstig dat me het allerergste stond te gebeuren. Ik had mezelf echt opgesloten in mijn eigen hokje met 0 zelfvertrouwen.

Toen ik wouter voorbij zag komen dacht ik dit is het allerlaatste wat ik ga proberen. Ik heb een hele andere manier geleerd van met angst omgaan. Namelijk de angst als je beste vriend zien het hoort bij jou je moet hem verwelkomen en niet weg proberen te jagen. Ik weet dat het gek en moeilijk klinkt, maar bij Wouter leer je deze methode die erg makkelijk toe te passen is in je dagelijks leven.

In de eerste 2 weken had ik de eerste stappen uit huis al gezet. Omdat ik heel erg herkenning vond en Wouter je veel zelfvertrouwen geeft. Nu 2/2,5 maand later heb ik alweer op mijn eerste festival gestaan en heb ik al 1/2 maanden geen één paniekaanval gehad. Dit klinkt bizar ik geloof het zelf ook bijna niet, maar jij kan dit ook! Je moet er alleen echt voor willen gaan!! En echt de stap durven zetten, omdat er anders niets zal veranderen. Jij kan dit ook bereiken. Hoe ongelooflijk eng het ook is in het begin je gaat achteraf zo dankbaar zijn.

Ik heb nog een kleine weg te gaan, maar het belangrijkste is dat ik weer wat van mijn leven kan genieten in plaats van alleen maar angstig op de bank te zitten. Gun jezelf deze cursus om hetzelfde te bereiken ❤️‍🩹

Vraag #2: Welk advies heb je voor mensen die het vertrouwen hebben verloren in hun herstel?

Ik had al aardig wat geïnversteerd in cursussen en coaches met amper resultaat. Ik was bang weer geld uit te geven aan iets wat me niet ging helpen. Ik heb een halfjaar geworsteld met extreme angst/paniek, waaronder derealisatie en hypochondrie. Ik voelde me niet fijn in mijn eigen lichaam en zag in alles gevaar. Ik ben een halfjaar lang mijn huis niet uitgeweest en had al zoveel geprobeerd. Totdat ik Wouter tegen kwam op een TikTok video en mij zo herkende in zijn woorden. Dat ik dit graag nog een kans wilde geven en hoop kreeg dat het misschien toch nog goed zou komen.

En ja! Ik zal het je zeker aanraden!! Als je me nu zou zien en afgelopen half jaar zie je een enorm verschil. Vrienden om me heen zijn verbaast hoe snel het allemaal wel niet gaat en hoe goed ik bezig ben. Ik weet dat het een inverstering is maar het is het echt 100% waard. Die eenmalige inverstering is niks bij wat je leert en hoe je dat levenslang kan blijven gebruiken en toepassen.

Vraag #3: Wat zijn dingen die je nu anders doet na je deelname?

Ik heb geleerd om je paniek als een vriend te zien en niet als een vijand. Je moet hem laten binnnenkomen en accepteren. Hoe moeilijk en eng dat ook klinkt na veel oefenen werkt het echt. En ik ben ervan overtuigd dat dit de enige methode is die werkt. Zolang je een strijd met je angst voert, wordt het alleen maar erger.

Vraag #4: Wat is er in jouw leven veranderd na je deelname?

Heel erg veel! Je zal het niet geloven maar ik doe bijna alles weer! Ik ben ongeveer 2,5 maand geleden begonnen met het programma. En in week 1 en 2 had ik de eerste stappen buiten de deur al gezet. Van paniekaanvallen en gevoel van flauwvallen na 1 rondje lopen om mijn huis naar nu op een festival te hebben gestaan met Koningsdag. Het is ongelofelijk wat de cursus met mij heeft gedaan. Ik heb veel motivatie gekregen om er echt voor te gaan en er echt aan te werken. De tools zijn na even oefenen makkelijk toe te passen waardoor ik nu nooit meer een paniekaanval heb omdat ik weet hoe ik dit kan voorkomen!

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders