Ex-Deelneemster Vrijheid van Angst – Ness (Intrusieve Gedachten)

Leestijd: 2 minuten

Een ex deelneemster van Vrijheid van Angst deelt zijn ervaringen twee maanden na haar deelname. Ness had last van intrusieve gedachten en angstgevoelens. Ness kwam Wouter en Vrijheid van Angst via Social media tegen en besloot ondanks dat ze het spannend vond deel te nemen aan Vrijheid van Angst.

Ness

Vraag #1: Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om deel te nemen aan Vrijheid van Angst?

Ik heb zelf nooit twijfels gehad aan het programma of aan Wouter. Dit komt omdat ik Wouter eerder al was gaan volgen op zijn sociale media kanalen en mijzelf erg herkende in zijn verhaal. Hiernaast was Wouter de enige (naast alle andere die ik had gecontacteerd) die mij heel warm en uitgebreid te woord stond, nog voor dat ik überhaupt van het hele programma af wist. Dit liet mij vooral zien dat Wouter echt geeft om andere en ze graag zou willen helpen. Dit gaf mij vertrouwen om de stap te nemen en Vrijheid van Angst te gaan volgen.

Vraag #2: Welk advies heb je voor mensen die het vertrouwen hebben verloren in hun herstel?

Ik zelf zat diep in de put en daar wilde ik graag uitkomen. Eerder ben ik niet in behandeling geweest bij een psycholoog gezien ik meer vertrouwen had in Wouter. Door het het programma te volgen ben ik uit de put geklommen en ben ik weer de oude versie van mijzelf maar die wel veel wijzer is en kan genieten van dingen. Mocht je jezelf hierin herkennen gun jezelf dan weer de vrijheid die je nu erg mist. Gun jezelf de wijsheden die het programma je meegeeft. Geloof in jezelf en investeer in jezelf. En zeg nou zelf.. is er iets beters dan een programma volgen van iemand die zelf al heeft ervaren wat angst en paniek met je kan doen? Inderdaad, Ik zeg doen.

Vraag #3: Wat is er in jouw leven veranderd na je deelname?

Ik ben enkel positief over het programma. Het is een uitgebreid programma met simpele video’s en worksheets die je een goed beeld geven over wat er nu van binnen allemaal gaande is. Dit is heel fijn gezien ik zelf erg opzoek was naar duidelijkheid. Het is fijn dat je alles op je eigen tempo kan doen en dat het hiernaast mogelijk is om extra begeleiding te krijgen als je hier behoefte aan hebt. Hiernaast is echt te merken dat Wouter veel tijd en energie steekt in de mensen die hij helpt. Ik zou het programma aan iedereen aanraden, gezien je binnen een aantal weken al veel verschil kan zien bij jezelf. Het is fijn dat je de handvatten die je leert je hele leven kan gebruiken en eindelijk kan terugvallen op iets wat echt werkt!

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders