Plug&Pay Review 2023 (+ KORTINGSCODE)

Leestijd: 4 minuten

Ben jij op zoek naar de aller beste software om een betaalpagina te maken? Maar weet je niet of Plug&Pay de juiste keuze is?

Voor mijn Cursus Vrijheid van Angst was het nodig om een betaalpagina te maken die perfect aansloot op de Nederlandse markt.

Wat er hierna gebeurde met de omzet? Dat verklap ik in dit artikel!

PS: Mocht je de Plug&Pay kortingscode al willen? Klik dan op de knop hieronder.

plug and pay software banners horizontaal 16

Wat is Plug&Pay?

Plug & Pay is dé oplossing voor online betalingen en e-commerce die gericht is op het makkelijker maken van het betalingsproces. Met Plug & Pay kunnen bedrijven gemakkelijk een betaalpagina maken, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om online betalingen te doen. In dit artikel leg ik dan ook de voordelen, nadelen en mijn ervaringen met Plug & Pay uit.

De betaalpagina is namelijk de belangrijkste pagina van je website. Dit is de plek waar al jouw leads kunnen worden omgezet in klanten. Wanneer je deze pagina niet goed optimaliseert voor conversie loop je dus letterlijk omzet mis.

Daarom is Plug&Pay gemaakt. Hoe goed je marketing ook is, ieder lek in de betaalpagina zorgt voor minder omzet. Met Plug&Pay zet je binnen enkele klikken jouw betaalpagina’s op. Via deze software is het zeer eenvoudig om je eigen betaalpagina’s te maken die volledig gemaakt zijn om van leads klanten te maken.

Je kunt snel upsells toevoegen en zelfs het hele sales proces automatiseren. En het aller beste? Je hebt je hele betaalpagina binnen een uurtje opgezet… zonder te coderen!

De software van Plug&Pay is gemaakt door IMU (Internet Marketing Unie). Zij hebben al meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van marketing en online verkopen. IMU heeft dus de nodige kennis als het gaat om de conversie optimaliseren van betaalpagina’s.

Plug and Pay maakt het tevens makkelijk voor bezoekers om te betalen via verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, iDeal of PayPal. Het hele proces van online betalingen wordt door Plug & Pay beheerd, wat betekent dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over het verwerken van betalingen of het implementeren van complexe betaalmethoden.

Waarom inderdaad zelf gaan coderen als iemand anders het al heeft gedaan?

Laten we eens kijken naar de voordelen en mijn ervaringen met de betaalsoftware…

De voordelen van Plug&Pay

Er zijn veel voordelen van het gebruik van Plug&Pay. Dit vond ik de grootste voordelen:

1. Je hebt geen technische kennis nodig
Je hoeft niet te kunnen coderen. Met enkele klikken is jouw betaalpagina gereed en kun je starten met verkopen.

2. Automatische koppeling met MoneyBird
Dit is pas top! Plug&Pay kan gekoppeld worden aan het boekhoudprogramma MoneyBird. Dit bespaart enorm veel tijd binnen je administratie.

3. Toevoegen van Upsells
Via Plug&Pay kun je eenvoudig upsells toevoegen aan je producten. Hierdoor neemt de orderwaarde toe en maak je meer omzet.

4. Geweldig Design
Voorheen gebruikte ik de betaalpagina van Kajabi (waar ik mijn cursus host). Helaas zag het design er niet uit en konden mensen niet met IDeal betalen. Bij Plug&Pay kon dit wel én zag het design er veel beter uit.

5. Geavanceerde functies
Wil je iemand laten betalen in termijnen? Check! A/B testen? Check! Of wil je abonnementen verkopen? Check! Je kan alles met Plug&Pay.

6. Alle betaalmogelijkheden
Bij Kajabi konden mijn klanten niet met IDeal betalen. Dit was een groot probleem omdat dit in Nederland erg gebruikelijk is. Hierom ben ik naar Plug&Pay geswitched.

Een paar andere voordelen zijn dat Plug & Pay het betalingsproces eenvoudiger maakt voor zowel bedrijven als klanten. Dit komt doordat Plug & Pay de complexiteit van het online betalingsproces wegneemt.

Een ander voordeel van Plug & Pay is dat het platform werkt met verschillende content management systemen (CMS) en e-commerceplatforms, zoals WooCommerce, Shopify, Joomla en WordPress. Dit jij geen nieuwe website hoeft te maken om online betalingen te accepteren. In plaats daarvan kan je dus jouw Plug & Pay integreren in je bestaande website.

Plug & Pay maakt het ook makkelijk om rapporten en analyses van betalingen te maken, waardoor je dus een goed overzicht heb over hoeveel bestellingen je ontvangt.

Tot slot biedt Plug & Pay een hoge mate van beveiliging voor online betalingen. Het platform maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om te zorgen dat betalingen veilig en betrouwbaar gedaan kunnen worden. Dit geeft klanten het vertrouwen om online te betalen.

De Nadelen van Plug&Pay

Zijn er ook nadelen aan Plug&Pay? Jazeker. En dit is de enige:

1. De Prijs is hoog
De prijs om jouw betaalpagina live te houden vind ik redelijk hoog. Je hebt een instap abonnement, maar deze heeft niet de functies die belangrijk zijn. De prijs is dus redelijk hoog.

MAAR! Wanneer jij voor honderden Euro’s per maand aan verkopen binnen sleept doordat je deze software gebruikt valt dit dus weer mee.

Bovendien kun je deze kortingscode gebruiken om 14 dagen gratis van Plug&Pay gebruik te maken. Dit bespaart je weer €30 euro!

Alsjeblieft, hier is ie.

Kortingscode Plug&Pay

Wil jij gebruik gaan maken van Plug&Pay? Dan heb ik goed nieuws voor je. Wanneer je nu Plug&Play aanschaft via deze link krijg je 14 dagen GRATIS.

Hier kun je vrijblijvend kijken of je Plug&Pay je bevalt, je betaalpagina opzetten en starten met verkopen.

Op dag 2 van mijn Plug&Pay betaalpagina

Wow! Op de tweede dag nadat ik mijn betaalpagina via Plug&Pay had aangemaakt rolde de eerste verkoop binnen! Zonder enige moeite en ervaring had ik een 1:1 sessie, waarin mijn cliënt direct de cursus kocht.

Zonder frictie, zonder vragen en binnen 5 minuten was de sale gemaakt. Dit is niet alleen fijn voor JOU, maar ook voor de KLANT. Via Plug&Pay lukt het dus om in korte tijd mijn betaalpagina te lanceren en mijn eerste online verkopen te genereren.

Conclusie

Plug & Pay is de eenvoudigste en gebruiksvriendelijkste oplossing voor online betalingen. Het stelt bedrijven in staat om gemakkelijk online betalingen te accepteren, zonder zich zorgen te maken over het verwerken van betalingen. Door het vereenvoudigen van het betalingsproces, het bieden van inzichtelijke rapportages, en de hoge mate van beveiliging, is Plug & Pay echt een goede uitkomst voor iedereen die een online inkomen wil opbouwen.

Al met al ben ik enorm tevreden over Plug&Pay. Ik heb zonder veel ervaring een eigen betaalpagina kunnen opzetten. Ook het maken van mijn eerste verkoop op de tweede dag was een hoogtepunt.

Ik raad iedereen die online producten verkoopt aan om gebruik te maken van deze betaalpagina software. Besparen op een betaalpagina kost je uiteindelijk meer dan dat je denkt te besparen.

Maak daarom gebruik van deze kortingscode voor 14 dagen gratis.

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen