Ex-Deelneemer Vrijheid van Angst – Yuri (Hypochondrie)

Leestijd: 2 minuten

Een ex deelnemer van Vrijheid van Angst deelt zijn ervaringen twee paar maanden na zijn deelname. Yuri had last van angstgevoelens en hypochondrie. Hij had vanalles geprobeerd om er vanaf te komen, waaronder hulp bij de psycholoog en supplementen, maar niets hielp… totdat hij had deelgenomen aan Vrijheid van Angst…

Review Yuri Vrijheid van Angst

Vraag #1: Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om deel te nemen aan Vrijheid van Angst?

Ik zou eigenlijk niet echt kunnen beschrijven hoeveel positieve invloed dit programma mij heeft gegeven. Ten eerste zou ik het beoordelen met een dikke 10. Wouter zelf is een ervaringsdeskundige die echt begrijpt waar je last van hebt en daardoor is het super fijn om de video’s te kijken.

Het programma is super duidelijk en makkelijk te volgen op je eigen tempo. Je bent er geen uren per dag mee bezig wat erg fijn is in combinatie met school of werk. Je kan alle video’s terugkijken wanneer je wilt én als je het nodig hebt, wat ook erg fijn is. Zoals al aangegeven heeft Vrijheid van Angst mij erg goed geholpen. Ik durf zelfs te zeggen dat dit programma mij meer heeft geholpen dan alle dingen bij elkaar die ik voorheen heb geprobeerd. Wat ik ook erg fijn vond is dat Wouter zelf nog redelijk jong is aangezien ik zelf nog maar 20 ben. Voor mij gaf dit een goed gevoel in plaats van geholpen te worden door iemand die veel ouder is.

Al met al was dit programma de beste investeringen ooit in mezelf en raad ik het zeker aan als je worstelt met angst!

Vraag #2: Welk advies heb je voor mensen die het vertrouwen hebben verloren in hun herstel?

Het enige advies dat ik aan mensen die twijfelen heb is het gewoon DOEN! Mij heeft het alleen maar positieve dingen meegegeven. Wouter is zelf een geweldige coach die naar mijn mening gewoon weet waar je last van hebt en je daardoor een stuk beter begrijpt! Ik zou daarom zeker aanraden om het gewoon te proberen, denk dat ik zelf nooit zo snel progressie had kunnen boeken.

Natuurlijk had ik twijfels over het programma, namelijk of het wel zou werken omdat ik toch al redelijk wat dingen heb geprobeerd, wat maar niet leek te helpen. Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet!

Vraag #3: Wat is er in jouw leven veranderd na je deelname?

Sinds dat ik de cursus heb gevolgd zijn er verschillende dingen veranderd. Ten eerste heb ik MEGA VEEL kennis opgedaan over hoe ik met mijn angst om moet gaan en hoe ik er vanaf kan komen. Buiten dat merk ik in een vrij korte periode van ongeveer 2 tot 3 maanden al bizar grote verschillen. Ik had voorheen heel veel moeite met slapen en mijn hypochondrie, maar na mijn deelname is dit echt helemaal anders. Ik kan weer gewoon slapen en heb bizar veel minder last van mijn hypochondrie.

Angst Coach Wouter Manders

Over Wouter

Wouter is een Nederlandse mindset coach. Voor enkele jaren heeft hij geworsteld met angst, paniek en depressie. Dit was zijn motivatie om anderen te helpen om ook angstgevoelens te overwinnen. Met meer dan 6000 blog bezoekers per maand helpt hij veel mensen in Nederland om van angstgevoelens af te komen.

Deel dit Artikel

Nieuwe Artikelen

Trending

Meest Gelezen

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders