Logo Cursus Angst

Momenteel gesloten voor deelname

Vrijheid van Angst

Een Exclusieve 7-Weekse Cursus om Angst & Paniek Razendsnel te Overwinnen en Weer te Genieten van het Leven

… Zorg er voor dat je je registreert voor de VIP-wachtlijst, zodat je de VIP-bonussen niet mist wanneer de deuren weer zijn geopend. De deuren gaan maar een paar dagen per jaar open.

Angst Coach Wouter Manders
Angst Coach Wouter Manders

250+ Reviews

Meer dan 250 tevreden reviews over Vrijheid van Angst.

7 Weken

In slechts 7 weken leer jij alle tools om jouw angst en paniek te overwinnen.

70+ Lessen

Meer dan 70+ lessen, werkbladen en andere resources.

angst overwinnen is niet zo lastig

Verwarring over wat je moet doen houdt je in angst. Wanneer jij weet wat je wél moet doen is herstellen erg eenvoudig… en daar is het programma Vrijheid van Angst voor. 

Review Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Wouter Manders Angst Coach
Review Wouter Manders Angst Coach

vertel,
ben jij dit?

1

Je voelt dat angst & paniek jouw leven enorm beperken.

Read More
2

Je hebt van alles al geprobeerd, maar helaas heeft niets tot nu toe écht geholpen.

Read More
3

Je voelt je eenzaam in je worsteling met angst, want niemand lijkt je te begrijpen.

Read More
4

Je zelfvertrouwen en het vertrouwen in je lichaam is naar een dieptepunt gezakt. 

Read More
5

Je wil weer rust en spontaniteit in je leven, maar je bent continu alert en gespannen.

Read More
6

Je zit vol met dromen en doelen, maar angst & paniek maken het lastig om die te bereiken.

Read More

stel je voor...

Je kan weer volop genieten van het leven en ervaart weer innerlijke rust.

Je hebt het vertrouwen weer terug in jezelf én in je lichaam.

Je kan weer in vrijheid leven, en laat je niet langer tegenhouden door angst of paniek.

De mensen om je heen zien hoe jij bent veranderd naar een krachtig persoon dat zich niet meer laat belemmeren door angst.

Je carrière en persoonlijke leven krijgen een boost, omdat angst je niet langer beperkt.

Angst Coach Wouter Manders

WELKOM BIJ...

Vrijheid van Angst

De meest uitgebreide cursus over angst en paniek overwinnen in Nederland.

Video afspelen over 3

Klik op play…

Ben jij bereidt om in jezelf te investeren en je vrijheid terug te winnen?

Screenshot 2022 12 23 at 15.03.00
Review 3
Review 4
Screenshot 2022 12 23 at 15.16.06
Review Wouter Manders
Review Wouter Manders
Review Wouter Manders

"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Psychologen, psychiaters en praktijk ondersteuners begrijpen niet in hoeverre angst iemands leven kan verzieken, omdat zij zelf hier niet mee hebben geworsteld. Wouter heeft dit wel en dat maakt hem daarom de perfecte persoon om het een kans te geven.

Wat is nou die paar 100 euro als er een kans bestaat dat je je leven gewoon weer kan oppakken als een ‘normaal’ persoon? Ik heb die stap daarom ook gemaakt en het is het geld 1000x waard geweest, want ook ik weet nu hoe het is om normaal te leven.

Alles veranderde toen ik besloot om mezelf opnieuw voor iets open te stellen. Dus voor alle mensen die twijfelen ik was er daar ook een van, maar geloof mij als ik zeg dat dit echt geholpen heeft mijn leven weer terug te krijgen!”

Ilse - Paniekaanvallen

"Ik was regelmatig zeer angstig, maar nu is de situatie zo veel beter!"

Ik wil Wouter heel erg bedanken voor het programma. Hij heeft me meer duidelijkheid gegeven over mijn angst en het terugbrengen van het enthousiasme in mijn leven. Ik denk dat veel mensen worstelen met angst en geen hulp krijgen van iemand die dit ook heeft meegemaakt. Het programma is echt een aanrader als je de drive hebt om hier vanaf te komen. Dus ik hoop je te helpen met het maken van de beslissing om door Wouter geholpen te worden.

De cursus heeft me echt geholpen, want Wouter heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Er is een groot verschil tussen boeken lezen en kennis toepassen en Wouter heeft mij geholpen met het toepassen van alles wat ik heb geleerd. Het enige wat ik nog kan zeggen is dat ik enorm dankbaar ben voor de hulp.

Presence - Angstgevoelens (Engels)
Angst Coach Wouter Manders

Resultaat na de cursus

✅ Je leert bewezen strategieën die de rest van je leven bij je blijven en leert dit allemaal in slechts 60 minuten per week.

✅ Je hebt een zelfverzekerde stem ontwikkeld die weet dat het iedere situatie of locatie aankan.

✅ Je ervaart meer rust en kalmte in je leven.

✅ Je kan weer genieten van het leven omdat angst of paniek je niet langer in de weg zit.

✅ 7 Modules, 70+ video’s, werkbladen, downloads en krachtige meditaties voor sneller resultaat.

wat is het voor jou waard om in vrijheid van je angst te leven?

week 1-2

FASE 1: OPHELDEREN

Week 1: De Mindset van Angst Overwinnen
Je hebt duidelijkheid over welke patronen je herstel in de weg zitten en wat herstellen betekent, zodat je mindset voor je werkt in plaats van tegen je.

Week 2: Angst & Paniek 101
Je begrijpt waarom je angst hebt, hebt duidelijkheid over wat er met je gebeurt en begrijpt wat je moet doen om te herstellen van angst en paniek. Ook weet je haarfijn waarom alles tot nu toe niet heeft gewerkt.

week 3-4

FASE 2: REAGEREN

Week 3: De GAB-Reactie
In de derde week leer je wat je moet doen als je angst krijgt, maar ook wat je absoluut NIET moet doen als je angst krijgt. Tevens merk je dat je het vertrouwen in jezelf en in je lichaam terugwint en de angst succesvol vermindert.

Week 4: Oefenen met de GAB-Reactie
In de vierde week maak je grote stappen met het terugwinnen van je zelfvertrouwen én je vrijheid van de angst, waardoor je een compleet ander persoon begint te worden dan aan het begin van de cursus.

week 5-7

FASE 3: LEGEN

Week 5: De Big 5
In week 5 leer je hoe je stopt met het bijvullen van je Stress Emmertje. Ook weet je wat je kan doen om je Stress Emmertje te legen, waardoor je minder gevoelig wordt voor angstige gedachten, gevoelens en symptomen.

Week 6: Zelfcompassie
In de zesde week leer je hoe je zelfcompassie kunt gebruiken om je herstel te versnellen. Het opbouwen van zelfcompassie is cruciaal om te herstellen van angst.

Week 7: Omgaan met Terugvallen
In week 7 leer je hoe je op de juiste manier door terugvallen navigeert en hoe je zelfstandig je herstel door kunt voortzetten. Ook leer je hoe je blijft herstellen en niet terugvalt in angst en paniek.

ik ben Wouter

Afgelopen jaren heb ik mensen mogen helpen met het overwinnen van angst- en paniekgevoelens. Zelf heb ik enkele jaren met angst en paniek geworsteld. Ik voelde me zo verward en boos op mezelf, omdat niets leek te helpen. 

Nadat ik in mezelf heb geïnvesteerd leerde ik wat ik wél en niet moest doen om mijn angstgevoelens te overwinnen. In combinatie met mijn NLP certificering heb ik honderden anderen geholpen om ook hun vrijheid van angst en paniek terug te winnen.

Ik weet hoe jij je nu voelt, want ik ben zelf ook geweest waar jij nu bent. Het is frustrerend als je niet weet hoe je angst kunt overwinnen, maar vandaag ga jij hier een einde aan maken. Laat me ook jou helpen dit hoofdstuk angst en/of paniek af te sluiten.

 

ABNLP
Angst Coach Wouter Manders

past Vrijheid van Angst
bij jou?

DIT IS VOOR JOU ALS...

✅ Je openstaat voor nieuwe ideeën, tips en strategieën om jouw angst en paniek te overwinnen.

✅ Je bereidt bent om in jezelf en je toekomst te investeren.

✅ Je niet alleen video’s wil kijken, maar ook alles wat je leert wil toepassen in het echte leven. 

DIT IS NIET VOOR JOU als...

❌ Je nooit meer angst wil voelen. Angst hoort namelijk bij het mens zijn, net zoals blijheid en verdriet.

❌ Je worstelt met specifieke fobieën, PTSD of ernstige depressie. Dan is de cursus minder toepasbaar.

❌ Je geen motivatie hebt om je angst te overwinnen.

"Ik merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen, zoals leuke dingen met vrienden en kan eindelijk weer genieten van het leven!"

Ik worstelde al een aantal jaren met angst en paniekklachten. Ik had alles geprobeerd, maar niets had geholpen. De laatste twee jaar werd het ook alleen maar erger, waardoor ik zelfs niet meer uit huis ging en niet langer leuke dingen kon doen.  

Dit veranderde toen ik de cursus van Wouter tegenkwam op TikTok! Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet”, dus ik besloot het toch maar te proberen, want ik wist zelf echt niet meer wat ik moest doen omdat ik geen vertrouwen meer had of mijn leven ooit weer normaal zou kunnen worden. 

Na een paar weken merkte ik al dat ik zo veel inzichten kreeg, waardoor ik meteen weer rust in mijn hoofd en lichaam kreeg. Halverwege het programma leerde ik zo veel tips, tricks en adviezen waardoor ik nu weer merk dat ik weer leuke dingen kan gaan doen, zoals leuke dingen met vrienden en gewoon weer genieten van het leven! Dus voor mij is het programma een grote winst geweest en ik raad iedereen aan om niet te wachten met deelnemen!

Nadine - Angstige Symptomen & Paniek

"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Wouter kwam op het juiste moment op mijn pad en ik heb direct en met enthousiasme het programma gevolgd.

Mijn angst is na de eerste week al zo veel minder! Na de cursus van Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldig programma neergezet! 

Sophia - Angstgevoelens

"Ik voel me veel zelfverzekerder en kan niet wachten op wat ik nog meer ga leren!"​

Laureen

Ik heb enorm veel gehad aan het programma van Wouter. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las verschillende boeken over angst en kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en wilde vanaf nu geholpen worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn deelname aan Vrijheid van Angst was daarom ook zo’n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en heb nu de tools om mijn angst en paniek te overwinnen. Ook voel ik me veel zelfverzekerder!

Bedankt Wouter, en ik kan niet wachten op wat ik nog meer ga leren!

Lau - Agorafobie
Laureen

Meld je vandaag aan en ontvang deze exclusieve bonussen t.w.v. €4.791

7 Adviezen

7 Verkeerde Adviezen die Je Angst in Stand Houden (€397)

Ben jij benieuwd waarom alles tot nu toe niet heeft gewerkt? En ben jij benieuwd welke adviezen je angst in stand houden en vaak zelfs erger maken?

Dan mag je deze bonus absoluut niet mislopen, omdat je in deze whitepaper leert welke adviezen je per direct moet vermijden om je angst of paniek te overwinnen en weer te genieten van het leven.

Vrijheid van Angst Connect (t.w.v. €997)

Dacht jij dat je er alleen voor stond? Echt niet! Je krijgt direct toegang tot Vrijheid van Angst Connect, waar je in contact komt met talloze anderen met dezelfde klachten

Herstellen gaat een stuk sneller wanneer je niet eenzaam bent. Kom daarom vandaag nog in contact met anderen om tips te ontvangen, obstakels te bespreken en elkaar te motiveren. Dit is een unieke kans om jezelf te omringen met mensen die écht weten hoe jij je voelt. 

Vrijheid van Angst Connect
FAQ Vrijheid van Angst

3X FAQ Video's om jouw vragen over angst en paniek te beantwoorden (t.w.v. €997)

In de cursus leren we je natuurlijk alles wat je moet weten, maar toch zul je vast wel eens vragen hebben.

Gelukkig laat ik je niet aan je lot over! In Vrijheid van Angst kun je altijd jouw vragen doorgeven, waarna we een video maken van de veelgestelde vragen. Handig toch?

Succesvol Stoppen Met Piekeren met ACT-Coach Femke Steijlen (t.w.v. €799)

Piekeren en angst gaan hand in hand. Heb jij ook last van overmatig piekeren? We got you! Wij hebben ACT-Coach Femke Steijlen gevraagd om jou te helpen met minder piekeren.

Na deze training weet je precies hoe je minder kunt piekeren en hoe je weer meer rust in je hoofd kan ervaren.

Bonus Piekeren Overwinnen
Vrijheid van Angst Bonus

De Volledige Kluis aan Video's over Het Overwinnen van Talloze Angsten (t.w.v. €997)

Wanneer je vandaag deelneemt krijg je tevens toegang tot de volledige kluis aan video’s over het overwinnen van talloze angsten. 

Denk aan het overwinnen van: ochtend angst, avond angst, angstige gedachten, angstige gevoelens, angstige symptomen, paniekaanvallen, rijangst, hypochondrie, toiletangst, angst om over te geven, vliegangst, dwangerachten, sociale angst en zelfs angst om de controle te verliezen.

Je krijgt dit allemaal & onze beroemde "30 Dagen Adios Angst" garantie...

In het beste geval heb je minder angst. In het slechtste geval krijg je je geld terug:

Kijk de video’s, maak de opdrachten en pas wat je leert toe in de praktijk, en zie hoe snel jij voortgang maakt.

Maar ik maak het risico nóg kleiner. Ik bied je ook mijn beroemde “Adios Angst” garantie aan. Mocht je binnen 30 dagen het gevoel hebben dat de cursus niet voor jou zal werken, kun je ons een email sturen en krijg je jouw aankoopbedrag terug (Garantiebeleid).

Angst Coach Wouter Manders

Neem de beslissing waar de toekomstige jij blij mee zal zijn

Vrijheid van Angst

De meest uitgebreide cursus over Angst & Paniek in Nederland

Meer dan 70+ duidelijke video's, werkbladen en downloads

Levenslange toegang tot Vrijheid van Angst

Succesvol omgaan met angst + meditaties

Stoppen met Piekeren Bonus

7 Verkeerde Adviezen Bonus

De Volledige Kluis aan Video's

3 FAQ Diepte Sessies

Vrijheid van Angst Connect

TOTALE WAARDE: €6497,-

Start vandaag voor slechts €157 voordat de prijs wordt verhoogd

IN 5 TERMIJNEN VAN

€157

30 Dagen Adios Angst Garantie

EENMALIG

€697

30 Dagen Adios Angst Garantie

Mijke
MijkeAngstgevoelens
Lees verder
"Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken."

Wat een fijne en effectieve cursus! Waar ik me soms schaamde tov andere zorgverleners (coaches, psycholoog, etc) kan je met Wouter open en eerlijk delen dat bijv een bioscoop bezoek je doodeng lijkt. Wouter begrijpt dit en helpt je in te zien dat je niet gek bent.

Je kan dit overwinnen en elke stap (hoe klein ook) mag je vieren. Waardevolle tips en adviezen, geduld en enorm veel treffende voorbeelden.

Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken ondanks hun hulp en zorg. Twijfel niet, want de hulp van Wouter gaat alles veranderen.
Pieter
PieterRij Angst
Lees verder
"Ik durf eindelijk weer de snelweg op zonder rij angst!"

Het werkt voor mij veel beter dan de dingen die ik al geprobeerd had (huisarts, lezen, adviezen van internet). Ik deed alles tegelijk maar miste de essentie.

Dit kan Wouter super duidelijk en goed overbrengen. Daarnaast is het laagdrempelig en weet Wouter waar hij over praat.

Dit helpt zo erg in het delen van ervaringen en zoeken naar oplossingen.
Dirk
DirkHypochondrie
Lees verder
'Wouter's informatie is echt het dubbele waard van wat hij ervoor vraagt!'"

Geen onnodige informatie en geen BS - hij deelt zijn ervaring, fouten, successen en alles daartussenin. Ik heb in het verleden cursussen gevolgd en heb duizenden Euro’s betaald voor informatie die lang niet zo goed is als die van Wouter.

Hij deelt ALLES wat hij heeft geleerd uit zijn eigen, in combinatie met de tools en tips die essentieel zijn om je angst te overwinnen.

Wouter, heel erg bedankt voor de geweldige cursus en informatie die je hebt gedeeld - ik heb mijn klachten enorm zien afnemen.
Ilse
IlsePaniekaanvallen
Lees verder
"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS had gewerkt.

Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op. Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en ik heb eindelijk geen dagelijkse paniekaanvallen meer, iets dat ik nooit had durven denken!!

Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!
Lau
LauAgorafobie
Lees verder
"Ik heb weer vrijheid van mijn angst kunnen ervaren!​"​

Ik heb enorm veel gehad aan mijn sessies met Wouter. Hij luistert met compassie naar je verhaal. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las boeken over angst, kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en vond Wouter via zijn YouTube-video's. Ik wilde vanaf nu gecoached worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn sessies met Wouter waren zo'n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en eindelijk weer dingen kunnen doen zonder paniekaanvallen!
Sanne
SanneIntrusieve Gedachten
Lees verder
"Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen!"

Ik ben enorm blij dat ik Wouter heb gevonden! Ik was het zo gewend om in schuldgevoelens en angst te blijven hangen. Ik schaamde me enorm voor wat ik allemaal wel niet kon denken.

Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen. Ik heb nu zo veel meer vertrouwen dan gisteren! Ik had het nooit gedacht, maar het is WEL mogelijk om dit te overwinnen.

Dankjewel Wouter voor je openheid, de cursus en je luisterend oor!​
Sophia
SophiaVliegangst
Lees verder
"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!
Senna
SennaSociale Angst
Lees verder
"Dankjewel voor alles dat je voor me hebt betekent."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo veel zelfverzekerder als ik in de buurt ben van andere mensen.

Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!
Previous
Next
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Angst Coach Wouter Manders

ONDERNEEM VANDAAG ACTIE

Langer wachten heeft geen zin

Angst Coach Wouter Manders

Voor €679 kun jij vandaag al starten. Hier kun je tegenwoordig slechts 6 weken de boodschappen van doen, waarna je geld ook weg is. Wanneer je deelneemt aan de cursus leer je de tools die je je hele leven bijblijven.

Alle hulp die je tot nu toe hebt gehad, kwam van mensen die niet met angst of paniek hebben geworsteld. Dus je kan er vanuit gaan dat een 7 weken programma van iemand die wél met angst en paniek heeft geworsteld je leven gaat veranderen. 

Wat heeft angst en paniek jou en de mensen om je heen allemaal gekost? Niet alleen financieel maar ook in geluk en ervaringen?

Wil jij die worsteling de komende jaren doorzetten?

Vandaag is de dag om te starten voordat de prijs binnenkort wordt verhoogd.

veelgestelde
vragen

Wordt de angst juist erger als ik deelneem?

+ -

Nee! Angst overwinnen is geen lastig, lang en pijnlijk proces. Alle deelnemers ervaren al bij week #1 minder angst en dit neemt verder af in de weken die daarna volgen. Je angst wordt juist minder wanneer je deelneemt.
Ik vind het te duur... wat nu?

+ -

Dat snap ik! Maar wist je dat je voor dit bedrag tegenwoordig slechts 5 weken de boodschappen kan doen? Maar dan is je geld ook weg. Wanneer je investeert in de cursus heb je niet alleen levenslang toegang, maar blijft al deze kennis je hele leven bij je!

Ook kun je zelfs in 3 of 5 termijnen betalen, wat jij fijn vindt!

Ik slik medicatie... kan ik dan deelnemen?

+ -

Ja! Medicatie is een pleister op de wond en lost niet het probleem op. Via dit exclusieve programma leer je alle bewezen strategieën om jouw angst en/of paniek te overwinnen. Deze strategieën heb je absoluut nodig wanneer je na een tijdje gaat stoppen met medicatie. 

Slik je dus medicatie, dan raad ik je aan om zeker Vrijheid van Angst te volgen en alle methoden toe te passen en hierna de medicatie af te bouwen

(Disclaimer: overleg altijd met je huisarts.)

Ik heb alles al geprobeerd, gaat dit dan wél helpen?

+ -

Heb je écht alles geprobeerd? Waarschijnlijk heb je alleen hulp gekregen van mensen die niet hebben geworsteld met angst of paniek.

Hoe kun je dan van deze mensen leren hoe je angst of paniek overwint? Natuurlijk werkt dit niet en heb je alle hoop verloren.

Maar hoe groot acht je de kans dat je wél succes zal behalen als je 7 weken lang leert van iemand die heeft overwonnen wat jij nog wil overwinnen?

Die kans is behoorlijk groot.

Eén ding is zeker: als je niets doet, dan gebeurt er ook niets. De enige manier om erachter te komen of dit je gaat helpen is door het gewoon te doen. 

Tsja... en mocht je de cursus niets vinden, krijg je ook nog eens de 30 dagen garantie. In het beste geval heb je je angst of paniek overwonnen, in het slechtste geval heb je jouw geld terug. Geen risico dus!

Ik loop al bij de psycholoog, kan ik dan nog steeds meedoen?

+ -

Ja! Sterker nog, de meeste deelnemers die nog bij de psycholoog lopen, bespreken alles wat ze in deze cursus leren met de psycholoog. Hierdoor begrijpen ze veel beter wat ze kunnen doen om te herstellen en gaan hier met de psycholoog verder op in.

De cursus is echter geen vervanging voor therapie, maar kun je zelf volgen of samen met de psycholoog... wat jij fijn vindt!

Hoeveel tijd ben ik iedere week kwijt?

+ -

Goede vraag! Iedere week ben je ongeveer maar één uur kwijt aan het kijken van de video's en het maken van de opdrachten.

Hierna komt het leukste deel van de cursus: het toepassen in de praktijk!

Voor welke vorm van angst werkt de cursus?

+ -

Phoe... dat zijn er veel! 

 • Angstgevoelens
 • Paniekaanvallen
 • Agoraphobia
 • Sociale Angst
 • Intrusieve gedachten
 • Hypochondrie
 • Rijangst
 • OCD
 • Vliegangst
 • De lijst gaat nog wel even door!

Er zijn een paar vormen van angst waar de cursus minder goed op werkt.

Denk aan:

 • Specifieke fobie
 • PTSD

De methodes die ik je zal leren zijn zeker relevant, maar niet alle modules sluit naan op deze angsten.

Hoe word ik ondersteund tijdens de cursus?

+ -

Angst en paniek zijn overweldigend. Wellicht dat je je daarom afvraagt hoe je tijdens de cursus wordt ondersteund.

Ten eerste kun je tijdens het aanmelden (ook daarna) coaching aanvragen bij Wouter. Op die manier haal je nóg meer uit de cursus.

Ten tweede zijn er 3 FAQ video's waar we jouw vragen beantwoorden. Jouw vragen kun je dus altijd doorgeven voor een nieuwe FAQ.

© 2023 wouter manders

|

Alle Rechten voorbehouden

|

|

50%

Je bent er bijna!

Vul je email adres in om je aanmelding te voltooien.

GRATIS Training

Angst en paniek overwinnen? Neem deel aan de gratis training.

Gratis Training Wouter Manders