Student Love

Ontmoet de mensen die je al zijn voorgegaan

Ilse
IlsePaniekaanvallen
Lees verder
"Ongelofelijk, ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!!​"

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS had gewerkt.

Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op. Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en ik heb eindelijk geen dagelijkse paniekaanvallen meer, iets dat ik nooit had durven denken!!

Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!
Mijke
MijkeAngstgevoelens
Lees verder
"Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken."

Wat een fijne en effectieve cursus! Waar ik me soms schaamde tov andere zorgverleners (coaches, psycholoog, etc) kan je met Wouter open en eerlijk delen dat bijv een bioscoop bezoek je doodeng lijkt. Wouter begrijpt dit en helpt je in te zien dat je niet gek bent.

Je kan dit overwinnen en elke stap (hoe klein ook) mag je vieren. Waardevolle tips en adviezen, geduld en enorm veel treffende voorbeelden.

Eindelijk heb ik stappen kunnen maken die ik in twee jaar bij andere zorgverleners niet kon maken ondanks hun hulp en zorg. Twijfel niet, want de hulp van Wouter gaat alles veranderen.
Lau
LauAgorafobie
Lees verder
"Ik heb weer vrijheid van mijn angst kunnen ervaren!​"​

Ik heb enorm veel gehad aan mijn sessies met Wouter. Hij luistert met compassie naar je verhaal. Ik worstelde al 15 jaar met angst en paniekgevoelens. Ik las boeken over angst, kreeg therapie, maar niets hielp…

Ik besloot meer hulp te zoeken en vond Wouter via zijn YouTube-video's. Ik wilde vanaf nu gecoached worden door iemand die weet waar hij het over heeft. Wouter heeft namelijk zelf last gehad van angst. Mijn sessies met Wouter waren zo'n eye-opening ervaring!

Ik ben erg dankbaar voor je hulp en eindelijk weer dingen kunnen doen zonder paniekaanvallen!
Sanne
SanneIntrusieve Gedachten
Lees verder
"Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen!"

Ik ben enorm blij dat ik Wouter heb gevonden! Ik was het zo gewend om in schuldgevoelens en angst te blijven hangen. Ik schaamde me enorm voor wat ik allemaal wel niet kon denken.

Door de cursus en coaching van Wouter zag ik mijn klachten eindelijk afnemen. Ik heb nu zo veel meer vertrouwen dan gisteren! Ik had het nooit gedacht, maar het is WEL mogelijk om dit te overwinnen.

Dankjewel Wouter voor je openheid, de cursus en je luisterend oor!​
Pieter
PieterRij Angst
Lees verder
"Ik durf eindelijk weer de snelweg op zonder rij angst!"

Het werkt voor mij veel beter dan de dingen die ik al geprobeerd had (huisarts, lezen, adviezen van internet). Ik deed alles tegelijk maar miste de essentie.

Dit kan Wouter super duidelijk en goed overbrengen. Daarnaast is het laagdrempelig en weet Wouter waar hij over praat.

Dit helpt zo erg in het delen van ervaringen en zoeken naar oplossingen.
Sophia
SophiaVliegangst
Lees verder
"Ik merk na de eerste week al bizar veel verschil!"

Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!
Dirk
DirkHypochondrie
Lees verder
'Wouter's informatie is echt het dubbele waard van wat hij ervoor vraagt!'"

Geen onnodige informatie en geen BS - hij deelt zijn ervaring, fouten, successen en alles daartussenin. Ik heb in het verleden cursussen gevolgd en heb duizenden Euro’s betaald voor informatie die lang niet zo goed is als die van Wouter.

Hij deelt ALLES wat hij heeft geleerd uit zijn eigen, in combinatie met de tools en tips die essentieel zijn om je angst te overwinnen.

Wouter, heel erg bedankt voor de geweldige cursus en informatie die je hebt gedeeld - ik heb mijn klachten enorm zien afnemen.
Senna
SennaSociale Angst
Lees verder
"Dankjewel voor alles dat je voor me hebt betekent."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo veel zelfverzekerder als ik in de buurt ben van andere mensen.

Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!
Previous
Next

Video Reviews

Ontmoet de mensen die je al zijn voorgegaan

"Ik heb geen dagelijkse paniekaanvallen meer!"​

Ik heb al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen. Ik ben naar veel artsen en therapeuten gewerkt, maar NIETS heeft gewerkt. Toen zag ik de video’s van Wouter en nam ik meteen contact met hem op.

Ik ben net klaar met mijn 3e sessie en voor de eerste keer OOIT, geloof ik dat ik mijn paniek kan overwinnen. Wouter staat altijd voor je klaar en ik ben ervan overtuigd dat ik door hem mijn paniekstoornis kan overwinnen. Als je paniek en angst wil overwinnen is Wouter de beste persoon om je te helpen!

 

– Review van Ilse

"Ik merk nu al bizar veel verschil!"

Wouter heeft me zo erg geholpen met mijn angst overwinnen. Hij kwam op het juiste moment om met mij op een call te springen en ook heb ik met enthousiasme de cursus gevolgd. 

Mijn angst is nu al zo veel minder! Ik moet er zeker nog aan werken. Maar na de cursus en calls met Wouter had ik zo veel meer inzicht in hoe ik met mijn angst moest omgaan. 

Ik dacht nooit dat ik van mijn angst af kon komen en verwachtte dat het super lang zou duren, maar door het advies van Wouter toe te passen merk ik nu al bizar veel verschil! Wat heb je een geweldige cursus neergezet!

– Review van Sophia

"Ik word niet langer beperkt door angst."

Ik ben zo dankbaar dat ik je heb ontmoet tijdens de donkerste fase van mijn leven. Ik worstelde dagelijks met angst- en paniekaanvallen en het beïnvloedde mijn hele leven. Maar je kwam op het perfecte moment! Jouw cursus slaat echt de spijker op zijn kop. En je hebt me zo goed geholpen in slechts 60 dagen!

De structuur van de cursus is geweldig en je inlevingsvermogen tijdens de gesprekken was bijzonder fijn: je hebt het allemaal! Op dit moment ben ik in de Dominicaanse Republiek en ik ben het levende bewijs dat je cursus transformerend is, omdat ik door mijn angst heen ben gegaan en geen paniekaanvallen meer heb. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan!

– Review van Dani

"Wouter heeft zelf met angst geworsteld, en dat maakt hem de perfecte coach om je te helpen."

Wouter heeft me ZO veel inzichten gegeven over hoe angst werkt en wat ik moet doen als ik me angstig voel.

Vroeger was ik erg angstig om nieuwe mensen te ontmoeten, maar door de coaching en cursus voel ik me zo anders als ik in de buurt ben van nieuwe mensen. Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

– Review van Shabina

"Ik was regelmatig zeer angstig, maar nu is de situatie zo veel beter!"

Ik ging door een heel moeilijke tijd heen, omdat ik op veel gebieden in mijn leven vastzat. Maar door de gesprekken die we hadden, hielp Wouter me om deze problemen aan te pakken en in een ander perspectief te zetten. Hij liet me nadenken over dingen waar ik voorheen nooit echt aan had gedacht.

 

Hij heeft me heel erg geholpen met mijn angstgevoelens. Voorheen was ik lange tijd angstig, maar nu met de hulp van Wouter is de situatie zoveel beter. Als je erover nadenkt om gecoacht te worden door Wouter, twijfel dan niet!– Review van Presence

"Ik heb weer mijn enthousiasme voor het leven terug!"​

Ik wil Wouter heel erg bedanken voor de coaching en cursus. Hij heeft me meer duidelijkheid gegeven over mijn angst en het terugbrengen van het enthousiasme in mijn leven. Ik denk dat veel mensen worstelen met angst en geen hulp krijgen. Dus ik maak deze video graag, om je te helpen met het maken van de beslissing om doro Wouter gecoached te worden.

De coaching en cursus hebben me echt geholpen, want Wouter heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Er is een groot verschil tussen boeken lezen en kennis toepassen en Wouter heeft mij geholpen met het toepassen van alles wat ik heb geleerd. Het enige wat ik nog kan zeggen is dat ik enorm dankbaar ben voor de hulp.– Review van Jane

Review Wouter Manders Angst Coach
Review Wouter Manders
Screenshot 2022 12 23 at 15.37.50
Screenshot 2022 12 23 at 15.13.35
Screenshot 2022 12 23 at 15.01.59
Screenshot 2022 12 23 at 14.57.16
Review Wouter Manders
Screenshot 2022 12 23 at 15.10.40
Screenshot 2022 12 23 at 15.03.00
Screenshot 2022 12 23 at 15.16.06
Review Wouter Manders Angst Coach
Reviews Angst Coach Wouter Manders
Reviews Angst Coach Wouter Manders
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de gratis gids naartoe sturen?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de gratis cursus naartoe sturen?

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de cursus naartoe sturen?